1. boekverfilming
  2. LOVELY BONES

Film LOVELY BONES

5/5

Ontdek bij ons alles over de film LOVELY BONES. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film LOVELY BONES weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar LOVELY BONES op imdb.nl. Misschien is LOVELY BONES op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt LOVELY BONES streamen online als je een LOVELY BONES torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat LOVELY BONES op 123movies staat.

Specificaties over de film LOVELY BONES

Schermtype

Niet gekend

Genre

Boekverfilming

Kijkwijzer

12

Speelduur

135:00:00 minuten

Regisseur

Peter Jackson

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2009

Omschrijving van de film LOVELY BONES

In deze hartverscheurende film volgen we het verhaal van de veertienjarige Susie Salmon, gespeeld door Saoirse Ronan. Susie wordt op een tragische wijze vermoord en haar ziel blijft achter in de tussenwereld, waar ze getuige is van de gevolgen van haar dood voor haar geliefden en de zoektocht naar gerechtigheid. Regisseur Peter Jackson weet met zijn meesterlijke visuele stijl de kijker mee te nemen in deze emotionele rollercoaster. De acteerprestaties van Mark Wahlberg en Rachel Weisz als de ouders van Susie zijn indrukwekkend en zorgen voor een diepe connectie met het publiek. Stanley Tucci schittert in zijn rol als de angstaanjagende moordenaar, wiens aanwezigheid voortdurend voor een beklemmende sfeer zorgt. 'The Lovely Bones' is niet alleen een aangrijpende thriller, maar ook een verhaal over hoop en veerkracht. Terwijl Susie haar familie vanuit de tussenwereld observeert, blijft ze hopen op gerechtigheid en vechten voor de liefde die ze achterliet. Deze unieke mix van spanning en emotie maakt van 'The Lovely Bones' een must-see voor liefhebbers van meeslepende cinema.

Veelgestelde vragen over de film LOVELY BONES

Niet gekend is de hoofdrolspeler in LOVELY BONES. De volledige cast van LOVELY BONES kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film LOVELY BONES is Boekverfilming.

De speelduur van de film LOVELY BONES is 135:00:00 minuten.

Om te bekijken waar LOVELY BONES te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film LOVELY BONES wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

LOVELY BONES is geproduceerd in 2009. Als de film recent is uitgebracht kun je LOVELY BONES in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de LOVELY BONES aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

LOVELY BONES heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of LOVELY BONES in blue ray te bekijken is.

Peter Jackson is de regisseur van LOVELY BONES.