1. kinderen familie
  2. Madagascar 1 3

Film Madagascar 1 3

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Madagascar 1 3. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Madagascar 1 3 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Madagascar 1 3 op imdb.nl. Misschien is Madagascar 1 3 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Madagascar 1 3 streamen online als je een Madagascar 1 3 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Madagascar 1 3 op 123movies staat.

Specificaties over de film Madagascar 1 3

Schermtype

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

345 minuten

Regisseur

Eric Darnell

Gesproken taal

Nederlands, Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2018

Omschrijving van de film Madagascar 1 3

In Madagascar begint het plezier wanneer een bende verwende dieren uit de Central Park Zoo in New York strandt op een exotisch eiland. Ze moeten hun weg terug naar huis vinden en beleven allerlei avonturen. In Madagascar 2 ontmoeten ze voor het eerst andere dieren van hun soort en leren ze meer over hun eigen afkomst. Het wordt nog spannender wanneer onze schipbreukelingen in Madagascar 3: Op avontuur in Europa met een dierencircus op tournee gaan. Deze verzamelbox bevat de drie knotsgekke familiefilms van Madagascar. Geniet van de hilarische avonturen van Alex de leeuw, Marty de zebra, Gloria de nijlpaard en Melman de giraffe terwijl ze de wereld verkennen en de meest gekke situaties meemaken. De films zitten boordevol humor en hebben een hartverwarmende boodschap over vriendschap en avontuur. Deze verzamelbox is een must-have voor alle fans van Madagascar. Nu kun je de hele reis van de dieren van begin tot eind volgen. Duik in de wereld van deze geliefde personages en laat je meeslepen door hun grappige en ontroerende avonturen. Bestel nu de Madagascar 1-3 verzamelbox en beleef urenlang kijkplezier met het hele gezin.

Veelgestelde vragen over de film Madagascar 1 3

is de hoofdrolspeler in Madagascar 1 3. De volledige cast van Madagascar 1 3 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Madagascar 1 3 is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Madagascar 1 3 is 345 minuten.

Om te bekijken waar Madagascar 1 3 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Madagascar 1 3 wordt afgespeeld in Nederlands, Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Nederlands. 

Madagascar 1 3 is geproduceerd in 2018. Als de film recent is uitgebracht kun je Madagascar 1 3 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Madagascar 1 3 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Madagascar 1 3 heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Madagascar 1 3 in blue ray te bekijken is.

Eric Darnell is de regisseur van Madagascar 1 3.