1. fantasy
  2. Mary Poppins

Film Mary Poppins

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Mary Poppins. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Mary Poppins weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Mary Poppins op imdb.nl. Misschien is Mary Poppins op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Mary Poppins streamen online als je een Mary Poppins torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Mary Poppins op 123movies staat.

Specificaties over de film Mary Poppins

Schermtype

David Tomlinson

Genre

Fantasy

Kijkwijzer

AL

Speelduur

134 minuten

Regisseur

Robert Stevenson

Gesproken taal

Nederlands, Engels

Ondertiteling

Engels | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1964

Omschrijving van de film Mary Poppins

Maak je klaar om betoverd te worden door de magie van Mary Poppins! Deze adembenemende 45e jubileumuitgave in 2 discs neemt je mee op een onvergetelijke reis vol buitengewone animaties, duizelingwekkende special effects en de betoverende muziek die Walt Disney zo beroemd heeft gemaakt. Nu volledig gerestaureerd en geremasterd, zal deze film je verbeelding prikkelen en je hart veroveren. Stap in de wereld van Mary Poppins en ontmoet de iconische karakters die je zullen betoveren, zoals de charmante Mary Poppins zelf, de vrolijke Bert en natuurlijk de ondeugende Banks-kinderen. Laat je meeslepen door de prachtige animaties die je keer op keer zullen verrassen en verbazen. En vergeet niet te genieten van de bekroonde muziek, van tijdloze klassiekers zoals "Supercalifragilisticexpialidocious" tot hartverwarmende nummers zoals "Feed the Birds". Deze speciale jubileumuitgave van Mary Poppins is een must-have voor Disney-liefhebbers van alle leeftijden. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol avontuur, vreugde en magie. Dompel jezelf onder in de wereld van Mary Poppins en laat je betoveren door deze tijdloze klassieker die je steeds opnieuw wilt beleven.

Veelgestelde vragen over de film Mary Poppins

David Tomlinson is de hoofdrolspeler in Mary Poppins. De volledige cast van Mary Poppins kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Mary Poppins is Fantasy.

De speelduur van de film Mary Poppins is 134 minuten.

Om te bekijken waar Mary Poppins te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Mary Poppins wordt afgespeeld in Nederlands, Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Nederlands. 

Mary Poppins is geproduceerd in 1964. Als de film recent is uitgebracht kun je Mary Poppins in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Mary Poppins aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Mary Poppins heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Mary Poppins in blue ray te bekijken is.

Robert Stevenson is de regisseur van Mary Poppins.