1. Komedie
  2. Mash Season 1-11

Film Mash Season 1-11

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Mash Season 1-11. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Mash Season 1-11 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Mash Season 1-11 op imdb.nl. Misschien is Mash Season 1-11 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Mash Season 1-11 streamen online als je een Mash Season 1-11 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Mash Season 1-11 op 123movies staat.

Specificaties over de film Mash Season 1-11

Schermtype

Alan Alda

Genre

Komedie

Kijkwijzer

12

Speelduur

6331 minuten

Regisseur

Robert Altman

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels

Geproduceerd in welk jaar

2008

Omschrijving van de film Mash Season 1-11

Eindelijk verkrijgbaar in een complete boxset: Mash Seizoen 1-11. Alle elf seizoenen van deze klassieke comedy zijn nu samengebracht in een adembenemende, speciaal ontworpen EHBO-koffer boxset. Naast meer dan 260 afleveringen bevat deze zeer verzamelbare editie ook een volledige schijf met speciale extra's om eerbetoon te brengen aan deze geprezen comedy-legende, evenals een speciaal verzamelbaar boekje met foto's en een onschatbare gids voor de serie. Duik in de meeslepende wereld van Mash met deze complete boxset. Geniet van de hilarische avonturen van de onvergetelijke personages, zoals Hawkeye, Trapper John en Hot Lips Houlihan, terwijl ze de uitdagingen van het leven in een veldhospitaal tijdens de Koreaanse Oorlog het hoofd bieden. Van hartverscheurende momenten tot onvergetelijke grappen, Mash neemt je mee op een rollercoaster van emoties. De speciale First Aid Kit boxset is niet alleen een visueel meesterwerk, maar zit ook boordevol extra's om je kijkervaring naar een hoger niveau te tillen. Ontdek nooit eerder vertoonde beelden, interviews met de cast en crew, en achter de schermen verhalen die je een exclusief kijkje geven in de totstandkoming van deze legendarische serie. Het bijgevoegde boekje bevat niet alleen prachtige foto's, maar ook een onmisbare gids die je helpt om het meeste uit elke aflevering te halen. Mis deze unieke kans niet om de complete Mash erv.

Veelgestelde vragen over de film Mash Season 1-11

Alan Alda is de hoofdrolspeler in Mash Season 1-11. De volledige cast van Mash Season 1-11 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Mash Season 1-11 is Komedie.

De speelduur van de film Mash Season 1-11 is 6331 minuten.

Om te bekijken waar Mash Season 1-11 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Mash Season 1-11 wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels. 

Mash Season 1-11 is geproduceerd in 2008. Als de film recent is uitgebracht kun je Mash Season 1-11 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Mash Season 1-11 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Mash Season 1-11 heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Mash Season 1-11 in blue ray te bekijken is.

Robert Altman is de regisseur van Mash Season 1-11.