1. sciencefiction
  2. Matrix Trilogy

Film Matrix Trilogy

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Matrix Trilogy. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Matrix Trilogy weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Matrix Trilogy op imdb.nl. Misschien is Matrix Trilogy op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Matrix Trilogy streamen online als je een Matrix Trilogy torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Matrix Trilogy op 123movies staat.

Specificaties over de film Matrix Trilogy

Schermtype

Carrie-Anne Moss

Genre

Sciencefiction

Kijkwijzer

12

Speelduur

380 minuten

Regisseur

Andy Wachowski

Gesproken taal

Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2016

Omschrijving van de film Matrix Trilogy

- The Matrix Reloaded: De strijd is nog niet voorbij. De Matrix Trilogy gaat verder met The Matrix Reloaded, waarin Neo (Keanu Reeves), Trinity (Carrie-Anne Moss) en Morpheus (Laurence Fishburne) zich verzetten tegen de machines die de mensheid onderdrukken. Deze keer worden ze geconfronteerd met nog grotere uitdagingen en gevaarlijke vijanden. De actie is adembenemend, de visuele effecten zijn verbluffend en de plot is vol onverwachte wendingen die je op het puntje van je stoel houden. Bereid je voor op een spannend avontuur dat je verbeelding te boven gaat. - The Matrix Revolutions: Het ultieme gevecht komt tot een climax in The Matrix Revolutions. Terwijl de menselijke rebellen wanhopig proberen het laatste bolwerk van de machines te vernietigen, moet Neo zijn ware kracht vinden en de wereld redden. Deze spectaculaire conclusie van de Matrix-trilogie zit boordevol epische gevechten, emotionele momenten en diepgaande filosofische overpeinzingen. Regisseurs de gebroeders Wachowski hebben een meesterwerk afgeleverd dat het publiek betovert en hen aan het denken zet over de grenzen van de realiteit. Beleef het ultieme avontuur en ontdek de waarheid achter de Matrix.

Veelgestelde vragen over de film Matrix Trilogy

Carrie-Anne Moss is de hoofdrolspeler in Matrix Trilogy. De volledige cast van Matrix Trilogy kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Matrix Trilogy is Sciencefiction.

De speelduur van de film Matrix Trilogy is 380 minuten.

Om te bekijken waar Matrix Trilogy te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Matrix Trilogy wordt afgespeeld in Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Matrix Trilogy is geproduceerd in 2016. Als de film recent is uitgebracht kun je Matrix Trilogy in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Matrix Trilogy aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Matrix Trilogy heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Matrix Trilogy in blue ray te bekijken is.

Andy Wachowski is de regisseur van Matrix Trilogy.