1. actie
  2. Megalodon The Frenzy

Film Megalodon The Frenzy

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Megalodon The Frenzy. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Megalodon The Frenzy weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Megalodon The Frenzy op imdb.nl. Misschien is Megalodon The Frenzy op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Megalodon The Frenzy streamen online als je een Megalodon The Frenzy torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Megalodon The Frenzy op 123movies staat.

Specificaties over de film Megalodon The Frenzy

Schermtype

Eric Roberts

Genre

Actie

Kijkwijzer

16

Speelduur

90 minuten

Regisseur

Brendan Petrizzo

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film Megalodon The Frenzy

Tijdens een fascinerende onderzeese opgraving in de uitgestrekte wateren van de Stille Oceaan hebben dappere wetenschappers een onverwachte ontdekking gedaan. Terwijl ze dieper in de mysterieuze diepten doken, hebben ze per ongeluk vijf majestueuze Megalodon-haaien bevrijd. Deze prehistorische wezens, eens de heersers van de oceanen, zwemmen nu vrij rond en veroorzaken grote paniek. Als gevolg hiervan heeft het Amerikaanse leger de verantwoordelijkheid op zich genomen om de veiligheid van de wateren te herstellen. Ze staan voor een angstaanjagende uitdaging om deze gigantische roofdieren uit te schakelen en de rust te herstellen. Maar, zoals het lot het wil, lijken de rollen zich te hebben omgedraaid. De haaien, die ooit onderdanig waren, tonen nu een onverwachte intelligentie en vechten terug met een ongekende meedogenloosheid. Deze epische strijd tussen mens en natuur onthult een meeslepend verhaal vol spanning en adrenaline. Megalodon The Frenzy is niet zomaar een product, maar een avontuurlijke ervaring die je meeneemt naar de diepten van de oceaan. Durf jij de uitdaging aan om de wateren weer veilig te maken en de buitengewone Megalodon-haaien te trotseren? Waag je in een wereld waar de grenzen tussen goed en kwaad vervagen en waar de ultieme kracht van de natuur wordt onthuld.

Veelgestelde vragen over de film Megalodon The Frenzy

Eric Roberts is de hoofdrolspeler in Megalodon The Frenzy. De volledige cast van Megalodon The Frenzy kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Megalodon The Frenzy is Actie.

De speelduur van de film Megalodon The Frenzy is 90 minuten.

Om te bekijken waar Megalodon The Frenzy te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Megalodon The Frenzy wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Megalodon The Frenzy is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je Megalodon The Frenzy in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Megalodon The Frenzy aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Megalodon The Frenzy heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Megalodon The Frenzy in blue ray te bekijken is.

Brendan Petrizzo is de regisseur van Megalodon The Frenzy.