1. misdaad
  2. Miss Marple Complete Collectie

Film Miss Marple Complete Collectie

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Miss Marple Complete Collectie. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Miss Marple Complete Collectie weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Miss Marple Complete Collectie op imdb.nl. Misschien is Miss Marple Complete Collectie op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Miss Marple Complete Collectie streamen online als je een Miss Marple Complete Collectie torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Miss Marple Complete Collectie op 123movies staat.

Specificaties over de film Miss Marple Complete Collectie

Schermtype

David Horovitch

Genre

Misdaad

Kijkwijzer

12

Speelduur

1380 minuten

Regisseur

nvt

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2009

Omschrijving van de film Miss Marple Complete Collectie

De Miss Marple Complete Collectie is een must-have voor elke liefhebber van Britse misdaadverhalen. Deze unieke DVD-verzamelbox bevat niet alleen de bekende verfilmingen van de avonturen van Miss Marple, maar ook zeldzamere en minder bekende films die de BBC ooit heeft gemaakt. In deze verzamelbox vind je 12 heerlijk lange en sfeervolle films waarin Miss Marple, een creatie van de legendarische detectiveschrijfster Agatha Christie, op haar eigen unieke manier de meest ingewikkelde moordzaken oplost. Met haar scherpe speurzin en indrukwekkende mensenkennis weet ze elke puzzel te ontrafelen. Elke film in deze collectie neemt je mee naar het pittoreske Engelse platteland, waar Miss Marple de rust lijkt te vinden om haar gedachten te laten gaan en de waarheid te ontdekken. Geniet van de charmante dorpjes, statige landhuizen en mysterieuze personages terwijl je samen met Miss Marple de moordenaars ontmaskert. Met de Miss Marple Complete Collectie haal je niet alleen een stukje Britse cultuur in huis, maar ook urenlang kijkplezier en spanning. Deze verzamelbox is een waardevolle toevoeging aan elke DVD-collectie en een perfect cadeau voor elke liefhebber van mysterie en detectiveverhalen.

Veelgestelde vragen over de film Miss Marple Complete Collectie

David Horovitch is de hoofdrolspeler in Miss Marple Complete Collectie. De volledige cast van Miss Marple Complete Collectie kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Miss Marple Complete Collectie is Misdaad.

De speelduur van de film Miss Marple Complete Collectie is 1380 minuten.

Om te bekijken waar Miss Marple Complete Collectie te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Miss Marple Complete Collectie wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Miss Marple Complete Collectie is geproduceerd in 2009. Als de film recent is uitgebracht kun je Miss Marple Complete Collectie in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Miss Marple Complete Collectie aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Miss Marple Complete Collectie heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Miss Marple Complete Collectie in blue ray te bekijken is.

nvt is de regisseur van Miss Marple Complete Collectie.