1. thrillers
  2. Mission: Impossible Fallout

Film Mission: Impossible Fallout

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Mission: Impossible Fallout. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Mission: Impossible Fallout weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Mission: Impossible Fallout op imdb.nl. Misschien is Mission: Impossible Fallout op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Mission: Impossible Fallout streamen online als je een Mission: Impossible Fallout torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Mission: Impossible Fallout op 123movies staat.

Specificaties over de film Mission: Impossible Fallout

Schermtype

Henry Cavill

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

12

Speelduur

141 minuten

Regisseur

Christopher McQuarrie

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2018

Omschrijving van de film Mission: Impossible Fallout

Tijdens een gevaarlijke missie om gestolen plutonium terug te halen, staat Ethan Hunt voor een moeilijke keuze. Hij besluit zijn vrienden te redden, zelfs als dat betekent dat de missie niet voltooid kan worden. Helaas valt het plutonium in handen van een dodelijk netwerk van hoogopgeleide agenten, die vastberaden zijn om de beschaving te vernietigen. De wereld bevindt zich nu op de rand van de afgrond en Ethan en zijn IMF-team hebben geen andere keuze dan samen te werken met een bikkelharde CIA-agent. In Mission: Impossible Fallout wordt u meegezogen in een adembenemende race tegen de klok. Terwijl het lot van de wereld aan een zijden draadje hangt, moeten Ethan en zijn team de nucleaire dreiging zien af te wenden. Deze instant actieklassieker, met Tom Cruise in de hoofdrol, bevat tevens een sterrencast met namen zoals Sean Harris, Angela Bassett, Michelle Monaghan en Alec Baldwin. Het meeslepende scenario en de meesterlijke regie van Christopher McQuarrie zorgen ervoor dat u op het puntje van uw stoel zit. Bereid u voor op een spectaculaire filmervaring vol spanning, sensatie en onvergetelijke actie.

Veelgestelde vragen over de film Mission: Impossible Fallout

Henry Cavill is de hoofdrolspeler in Mission: Impossible Fallout. De volledige cast van Mission: Impossible Fallout kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Mission: Impossible Fallout is Thrillers.

De speelduur van de film Mission: Impossible Fallout is 141 minuten.

Om te bekijken waar Mission: Impossible Fallout te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Mission: Impossible Fallout wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Mission: Impossible Fallout is geproduceerd in 2018. Als de film recent is uitgebracht kun je Mission: Impossible Fallout in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Mission: Impossible Fallout aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Mission: Impossible Fallout heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Mission: Impossible Fallout in blue ray te bekijken is.

Christopher McQuarrie is de regisseur van Mission: Impossible Fallout.