1. erotiek
  2. Mon Amour

Film Mon Amour

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Mon Amour. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Mon Amour weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Mon Amour op imdb.nl. Misschien is Mon Amour op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Mon Amour streamen online als je een Mon Amour torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Mon Amour op 123movies staat.

Specificaties over de film Mon Amour

Schermtype

Max Parodi

Genre

Erotiek

Kijkwijzer

16

Speelduur

94 minuten

Regisseur

Tinto Brass

Gesproken taal

Italiaans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2006

Omschrijving van de film Mon Amour

Ontdek het meeslepende verhaal van Marta, een vrouw gevangen in een liefdeloze relatie, in het betoverende meesterwerk genaamd Mon Amour. Dit meeslepende drama is geregisseerd door Tinto Brass, de meester van de klassieke erotiek. Marta verlangt naar seksuele aandacht, maar haar man Dario is te druk met zijn werk om aan haar behoeften te voldoen. Ondanks haar liefde voor Dario, groeien haar verlangens tot een kookpunt. Tijdens het culturele Festivaletteratura, waar kunst en muziek samenkomen in een stimulerende omgeving, ontmoet Marta de brutale Fransman Leon. Onder de betovering van deze unieke setting kan Marta de verleiding niet weerstaan en begint ze een opwindend erotisch avontuur met Leon. Hun passievolle ontmoeting brengt Marta naar nieuwe hoogten van genot en bevrijdt haar van de verstikkende routine van haar dagelijkse leven. Mon Amour is niet zomaar een film, het is een meesterwerk dat de kijker meeneemt op een emotionele reis vol verlangen, passie en bevrijding. Dit is een unieke kans om de sensuele visie van Tinto Brass te ervaren en jezelf onder te dompelen in de wereld van Marta, waar verboden verlangens tot leven komen en grenzen worden verlegd. Laat je betoveren door Mon Amour en ontdek een wereld van lust en vrijheid die je nooit eerder hebt ervaren.

Veelgestelde vragen over de film Mon Amour

Max Parodi is de hoofdrolspeler in Mon Amour. De volledige cast van Mon Amour kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Mon Amour is Erotiek.

De speelduur van de film Mon Amour is 94 minuten.

Om te bekijken waar Mon Amour te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Mon Amour wordt afgespeeld in Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Mon Amour is geproduceerd in 2006. Als de film recent is uitgebracht kun je Mon Amour in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Mon Amour aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Mon Amour heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Mon Amour in blue ray te bekijken is.

Tinto Brass is de regisseur van Mon Amour.