1. animatie
  2. Monsters En Co

Film Monsters En Co

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Monsters En Co. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Monsters En Co weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Monsters En Co op imdb.nl. Misschien is Monsters En Co op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Monsters En Co streamen online als je een Monsters En Co torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Monsters En Co op 123movies staat.

Specificaties over de film Monsters En Co

Schermtype

Mary Gibbs

Genre

Animatie | Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

88 minuten

Regisseur

Pete Docter

Gesproken taal

Nederlands, Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2001

Omschrijving van de film Monsters En Co

Disney en de makers van Toy Story brengen je een monsterlijk avontuur genaamd Monsters En Co. Dit verhaal heeft al de harten van families en fans over de hele wereld veroverd. Maak je klaar om de deur naar de wereld van Monstropolis te openen in dit te gekke Disney avontuur, boordevol actie, vriendschap en dolkomische humor. Ontmoet Sulley, de top-schrikker met een hart van goud, en zijn enthousiaste schrik-assistent Mike. Samen werken ze bij Monsters en Co., de grootste energiecentrale van Monstropolis! Maar om hun wereld probleemloos te laten draaien, hebben de monsters veel energie nodig. Deze energie halen ze uit het gegil van kinderen wanneer ze aan het schrikken worden gebracht! Op een dag komt er echter een klein mensenmeisje genaamd Boe hun wereld binnenwandelen. Dit zorgt voor paniek bij de monsters, want ze denken dat het meisje gevaarlijk en giftig is. Sulley en Mike zetten alles op alles om Boe veilig terug te brengen naar haar slaapkamer. Trakteer jezelf op het hartverwarmende Monsters En Co., een van de vermakelijkste films van het jaar. Ontdek dat lachen echt de sterkste kracht ter wereld is. Deze 'feel good' komedie zal je zeker laten lachen en ontroeren.

Veelgestelde vragen over de film Monsters En Co

Mary Gibbs is de hoofdrolspeler in Monsters En Co. De volledige cast van Monsters En Co kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Monsters En Co is Animatie | Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Monsters En Co is 88 minuten.

Om te bekijken waar Monsters En Co te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Monsters En Co wordt afgespeeld in Nederlands, Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Monsters En Co is geproduceerd in 2001. Als de film recent is uitgebracht kun je Monsters En Co in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Monsters En Co aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Monsters En Co heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Monsters En Co in blue ray te bekijken is.

Pete Docter is de regisseur van Monsters En Co.