1. horror
  2. Monsters: Essential Universal Collection

Film Monsters: Essential Universal Collection

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Monsters: Essential Universal Collection. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Monsters: Essential Universal Collection weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Monsters: Essential Universal Collection op imdb.nl. Misschien is Monsters: Essential Universal Collection op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Monsters: Essential Universal Collection streamen online als je een Monsters: Essential Universal Collection torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Monsters: Essential Universal Collection op 123movies staat.

Specificaties over de film Monsters: Essential Universal Collection

Schermtype

Bela Lugosi

Genre

Horror

Kijkwijzer

16

Speelduur

603 minuten

Regisseur

Gareth Edwards

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Frans | Italiaans | Duits | Spaans | Deens | Fins | Noors | Zweeds

Geproduceerd in welk jaar

2012

Omschrijving van de film Monsters: Essential Universal Collection

Voor het eerst ooit zijn acht van de meest iconische meesterwerken van het horror genre samen verkrijgbaar op Blu-ray als Universal Classic Monsters: The Essential Collection. Digitaal gerestaureerd in perfecte high-definition beeldkwaliteit en perfect high-definition geluid. Deze essentiële set bevat een nog nooit eerder vertoonde featurette over de restauratie van Dracula en de allereerste release van Creature From The Black Lagoon in zijn gerestaureerde Blu-ray 3D versie. Stap in de wereld van de klassieke monsters en beleef de spanning en angst zoals nooit tevoren. Deze verzameling omvat tijdloze horrorfilms zoals Frankenstein, The Mummy en The Invisible Man. Laat je betoveren door de schitterende visuele effecten en meeslepende verhalen die deze films tot ware meesterwerken maken. Met de digitale restauratie komen de details tot leven en ervaar je de films op een geheel nieuwe manier. Als extra bonus biedt deze collectie een exclusieve kijk in het restauratieproces van Dracula, waarbij je een uniek inzicht krijgt in het werk dat nodig was om deze klassieker in volle glorie te herstellen. Daarnaast bevat de set ook Creature From The Black Lagoon in Blu-ray 3D, waardoor je deze angstaanjagende film nu kunt ervaren alsof je er middenin zit. Universal Classic Monsters: The Essential Collection is een must-have voor elke horrorliefhebber die op zoek is naar de ultieme verzameling van de meest iconische monsters uit de filmgeschiedenis.

Veelgestelde vragen over de film Monsters: Essential Universal Collection

Bela Lugosi is de hoofdrolspeler in Monsters: Essential Universal Collection. De volledige cast van Monsters: Essential Universal Collection kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Monsters: Essential Universal Collection is Horror.

De speelduur van de film Monsters: Essential Universal Collection is 603 minuten.

Om te bekijken waar Monsters: Essential Universal Collection te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Monsters: Essential Universal Collection wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Italiaans | Duits | Spaans | Deens | Fins | Noors | Zweeds. 

Monsters: Essential Universal Collection is geproduceerd in 2012. Als de film recent is uitgebracht kun je Monsters: Essential Universal Collection in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Monsters: Essential Universal Collection aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Monsters: Essential Universal Collection heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Monsters: Essential Universal Collection in blue ray te bekijken is.

Gareth Edwards is de regisseur van Monsters: Essential Universal Collection.