1. documentaires
  2. Moonage Daydream

Film Moonage Daydream

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Moonage Daydream. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Moonage Daydream weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Moonage Daydream op imdb.nl. Misschien is Moonage Daydream op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Moonage Daydream streamen online als je een Moonage Daydream torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Moonage Daydream op 123movies staat.

Specificaties over de film Moonage Daydream

Schermtype

Ken Fordham

Genre

Documentaires

Kijkwijzer

12

Speelduur

129 minuten

Regisseur

Brett Morgen

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Duits | Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Italiaans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2022

Omschrijving van de film Moonage Daydream

"MOONAGE DAYDREAM is een meeslepende bioscoopfilm die je meeneemt op een buitengewone reis door de ruimte. Deze film is geregisseerd door de getalenteerde filmmaker Brett Morgen, die eerder genomineerd werd voor een Oscar® voor zijn werk aan Cobain: Montage of Heck. Wat deze film zo uniek maakt, zijn de nooit eerder vertoonde concertbeelden die je het gevoel geven alsof je zelf aanwezig bent bij een legendarisch optreden. Deze audiovisuele ervaring belicht niet alleen de mysterieuze erfenis van David Bowie, maar fungeert ook als een inspirerende gids voor een betekenisvol en bevredigend leven in de 21e eeuw. MOONAGE DAYDREAM is een genre-overschrijdende film die de grenzen van de traditionele bioscoopervaring doorbreekt en je onderdompelt in de betoverende wereld van een van de meest iconische rocksterren aller tijden. Deze film is met de volledige goedkeuring van Bowie's nabestaanden gemaakt en bevat vele van zijn beste nummers, evenals zeldzaam concertmateriaal dat nog nooit eerder is vertoond. Laat je meevoeren door de tijdloze muziek en de visuele pracht van MOONAGE DAYDREAM en ontdek de diepgaande invloed die David Bowie heeft gehad op de muziek- en filmindustrie. Mis deze unieke en meeslepende ervaring niet!".

Veelgestelde vragen over de film Moonage Daydream

Ken Fordham is de hoofdrolspeler in Moonage Daydream. De volledige cast van Moonage Daydream kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Moonage Daydream is Documentaires.

De speelduur van de film Moonage Daydream is 129 minuten.

Om te bekijken waar Moonage Daydream te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Moonage Daydream wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Duits | Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Italiaans | Nederlands. 

Moonage Daydream is geproduceerd in 2022. Als de film recent is uitgebracht kun je Moonage Daydream in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Moonage Daydream aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Moonage Daydream heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Moonage Daydream in blue ray te bekijken is.

Brett Morgen is de regisseur van Moonage Daydream.