1. romantiek
  2. Movie Verliefd Op Ibiza

Film Movie Verliefd Op Ibiza

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Movie Verliefd Op Ibiza. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Movie Verliefd Op Ibiza weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Movie Verliefd Op Ibiza op imdb.nl. Misschien is Movie Verliefd Op Ibiza op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Movie Verliefd Op Ibiza streamen online als je een Movie Verliefd Op Ibiza torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Movie Verliefd Op Ibiza op 123movies staat.

Specificaties over de film Movie Verliefd Op Ibiza

Schermtype

Willeke van Ammelrooy

Genre

Romantiek

Kijkwijzer

12

Speelduur

112:00:00 minuten

Regisseur

Johan Nijenhuis

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2013

Omschrijving van de film Movie Verliefd Op Ibiza

"Ibiza! Het ultieme partyeiland. Met zijn prachtige witte stranden, bruisende nachtclubs, wereldberoemde DJ's en adembenemende mensen. Op dit betoverende eiland, waar veertigers zich weer dertig willen voelen, dertigers verlangen naar hun twintiger jaren en twintigers soms de weg even kwijt zijn, ontvouwt zich het liefdesverhaal van een bonte verzameling personages. Ze worden verliefd op de verkeerde mannen, ontdekken de juiste personen en worden verliefd op Ibiza zelf. Zal Jacky de ware liefde vinden bij haar jonge minnaar of toch bij haar jeugdliefde? Wat zal topvoetballer Kevin beslissen: een leven met de betoverende golddigger Elza of kiest hij voor iets anders? En hoe kan Irma verklaren dat er opeens een blote groene zeehulk in haar slaapkamer staat? Deze film neemt je mee op een onvergetelijke reis vol passie, humor en verrassingen, waarbij je zult lachen, huilen en jezelf herkennen. Verliefd Op Ibiza is de ultieme filmervaring die je meeneemt naar het hart van het eiland en je laat verlangen naar meer." Nieuwe details: In deze film speelt de prachtige natuur van Ibiza een belangrijke rol. Je wordt meegenomen naar idyllische stranden, betoverende zonsondergangen en levendige straatmarkten. Daarnaast bevat de film een opzwepende soundtrack met de nieuwste hits van bekende DJ's, waardoor je helemaal in de feeststemming.

Veelgestelde vragen over de film Movie Verliefd Op Ibiza

Willeke van Ammelrooy is de hoofdrolspeler in Movie Verliefd Op Ibiza. De volledige cast van Movie Verliefd Op Ibiza kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Movie Verliefd Op Ibiza is Romantiek.

De speelduur van de film Movie Verliefd Op Ibiza is 112:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Movie Verliefd Op Ibiza te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Movie Verliefd Op Ibiza wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Movie Verliefd Op Ibiza is geproduceerd in 2013. Als de film recent is uitgebracht kun je Movie Verliefd Op Ibiza in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Movie Verliefd Op Ibiza aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Movie Verliefd Op Ibiza heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Movie Verliefd Op Ibiza in blue ray te bekijken is.

Johan Nijenhuis is de regisseur van Movie Verliefd Op Ibiza.