1. cabaret
  2. Musical Cabaret

Film Musical Cabaret

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Musical Cabaret. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Musical Cabaret weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Musical Cabaret op imdb.nl. Misschien is Musical Cabaret op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Musical Cabaret streamen online als je een Musical Cabaret torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Musical Cabaret op 123movies staat.

Specificaties over de film Musical Cabaret

Schermtype

Liza Minnelli

Genre

Cabaret

Kijkwijzer

AL

Speelduur

120:00:00 minuten

Regisseur

nvt

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

Omschrijving van de film Musical Cabaret

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over de film Musical Cabaret

Liza Minnelli is de hoofdrolspeler in Musical Cabaret. De volledige cast van Musical Cabaret kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Musical Cabaret is Cabaret.

De speelduur van de film Musical Cabaret is 120:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Musical Cabaret te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Musical Cabaret wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Musical Cabaret is geproduceerd in . Als de film recent is uitgebracht kun je Musical Cabaret in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Musical Cabaret aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Musical Cabaret heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Musical Cabaret in blue ray te bekijken is.

nvt is de regisseur van Musical Cabaret. 

Bekijk nog meer films