1. erotiek
  2. My Brother’s Wife

Film My Brother's Wife

5/5

Ontdek bij ons alles over de film My Brother's Wife. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film My Brother's Wife weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar My Brother's Wife op imdb.nl. Misschien is My Brother's Wife op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt My Brother's Wife streamen online als je een My Brother's Wife torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat My Brother's Wife op 123movies staat.

Specificaties over de film My Brother's Wife

Schermtype

Sam Stewart

Genre

Erotiek

Kijkwijzer

16

Speelduur

71 minuten

Regisseur

Doris Wishman

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1966

Omschrijving van de film My Brother's Wife

"Mijn Broers Vrouw" is een intrigerende film waarin Mary, gespeeld door de betoverende sexploitation-ster June Roberts, ongelukkig getrouwd is met de onaantrekkelijke Bob. Wanneer Bob's gladde broer Frankie verschijnt, ruikt hij meteen zijn kans en bedenkt hij een plan om Mary in zijn bed te krijgen. Echter, in werkelijkheid heeft Frankie zijn doortrapte hart al verloren aan zijn oude vriendin Zena. Na een avondje uit met Zena, probeert Frankie diezelfde avond nog de lieve Mary te verleiden. Met enige aarzeling valt Mary voor de schurk en Frankie weet haar zelfs over te halen om hem geld te lenen. Geld dat hij nodig heeft om Zena te zoeken, die halsoverkop de stad moest verlaten. In "Mijn Broers Vrouw" worden de personages geconfronteerd met complexe emotionele dilemma's en verleidelijke intriges. De film neemt je mee op een spannende reis vol passie, bedrog en verrassende wendingen. June Roberts schittert in de rol van Mary, waarbij ze haar talent voor sexploitation volledig tot uiting brengt. Met uitstekend acteerwerk en een meeslepend verhaal weet "Mijn Broers Vrouw" de kijker te betoveren. De film is een perfecte mix van spanning, romantiek en sensatie. Laat je meevoeren in de duistere wereld van verleiding en bedrog met deze meeslepende film, die je nog lang zal bijblijven.

Veelgestelde vragen over de film My Brother's Wife

Sam Stewart is de hoofdrolspeler in My Brother's Wife. De volledige cast van My Brother's Wife kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film My Brother's Wife is Erotiek.

De speelduur van de film My Brother's Wife is 71 minuten.

Om te bekijken waar My Brother's Wife te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film My Brother's Wife wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

My Brother's Wife is geproduceerd in 1966. Als de film recent is uitgebracht kun je My Brother's Wife in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de My Brother's Wife aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

My Brother's Wife heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of My Brother's Wife in blue ray te bekijken is.

Doris Wishman is de regisseur van My Brother's Wife.