1. western
  2. My Name Is Nobody

Film My Name Is Nobody

5/5

Ontdek bij ons alles over de film My Name Is Nobody. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film My Name Is Nobody weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar My Name Is Nobody op imdb.nl. Misschien is My Name Is Nobody op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt My Name Is Nobody streamen online als je een My Name Is Nobody torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat My Name Is Nobody op 123movies staat.

Specificaties over de film My Name Is Nobody

Schermtype

Terence Hill

Genre

Western

Kijkwijzer

6

Speelduur

111:00:00 minuten

Regisseur

Tonino Valerii

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1973

Omschrijving van de film My Name Is Nobody

In "My Name Is Nobody" wordt het verhaal van Jack Beauregard verteld, een iconische revolverheld die ervoor kiest om het avontuurlijke Wilde Westen achter zich te laten en te genieten van zijn welverdiende pensioen in Europa. In dit meeslepende verhaal zul je worden meegenomen naar het ruige landschap van New Mexico in 1898, waar de spanning en actie op elke hoek op de loer liggen. Beauregard is een legendarisch figuur in het Wilde Westen, bekend om zijn ongeëvenaarde schietvaardigheden en sluwe strategieën. Maar nu hij de hoogtepunten van zijn carrière heeft bereikt, voelt hij dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging. Hij verlangt naar rust en vrede, en besluit daarom zijn heil te zoeken aan de andere kant van de oceaan. Terwijl Beauregard zich klaarmaakt om zijn reis naar Europa te maken, wordt hij geconfronteerd met een jonge, ambitieuze scherpschutter genaamd Nobody. Nobody bewondert Beauregard en is vastbesloten om zijn eigen naam te maken in de wereld van de revolverhelden. De twee mannen worden onverwacht met elkaar verbonden en beginnen samen een avontuurlijke reis door het Wilde Westen, vol met uitdagende confrontaties en onvergetelijke ontmoetingen. "My Name Is Nobody" neemt je mee op een unieke reis vol spanning, actie en intrigerende personages. Het is een eerbetoon aan de klassieke westernfilms, maar met een frisse en eigentijdse twist. Bereid je voor om ondergedompeld te worden in het adem.

Veelgestelde vragen over de film My Name Is Nobody

Terence Hill is de hoofdrolspeler in My Name Is Nobody. De volledige cast van My Name Is Nobody kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film My Name Is Nobody is Western.

De speelduur van de film My Name Is Nobody is 111:00:00 minuten.

Om te bekijken waar My Name Is Nobody te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film My Name Is Nobody wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

My Name Is Nobody is geproduceerd in 1973. Als de film recent is uitgebracht kun je My Name Is Nobody in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de My Name Is Nobody aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

My Name Is Nobody heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of My Name Is Nobody in blue ray te bekijken is.

Tonino Valerii is de regisseur van My Name Is Nobody. 

Bekijk nog meer films