1. animatie
  2. My Neighbour Totoro

Film My Neighbour Totoro

5/5

Ontdek bij ons alles over de film My Neighbour Totoro. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film My Neighbour Totoro weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar My Neighbour Totoro op imdb.nl. Misschien is My Neighbour Totoro op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt My Neighbour Totoro streamen online als je een My Neighbour Totoro torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat My Neighbour Totoro op 123movies staat.

Specificaties over de film My Neighbour Totoro

Schermtype

Genre

Anime

Kijkwijzer

6

Speelduur

86 minuten

Regisseur

Gesproken taal

Engels, Japans

Ondertiteling

Engels

Geproduceerd in welk jaar

1988

Omschrijving van de film My Neighbour Totoro

De film My Neighbour Totoro neemt je mee op een magisch avontuur in het betoverende platteland van Japan. Het verhaal begint met de verhuizing van Mei, Satsuki en hun vader naar een charmant oud huis. Terwijl ze het huis verkennen, ontdekken de meisjes een mysterieuze zolder die hen zowel angst als nieuwsgierigheid bezorgt. Maar wat ze daar vinden, zal hun leven voor altijd veranderen. Mei, het jongere zusje, heeft een onvergetelijke ontmoeting met de schattige makurokurosuke-wezentjes. Ze slaagt erin er één te vangen, wat resulteert in haar handen die helemaal zwart worden. Gelukkig ontdekt de wijze oude hospita dat deze wezentjes alleen in oude huizen wonen en vertrekken zodra er mensen intrekken. Dit is slechts het begin van een buitengewoon avontuur waarin de meisjes vriendschap sluiten met de magische bosgeest, Totoro. My Neighbour Totoro is een betoverend en hartverwarmend verhaal dat jong en oud zal bekoren. De prachtige animatie en het meeslepende verhaal nemen je mee naar een wereld vol verwondering en avontuur. Ontdek de kracht van vriendschap en de schoonheid van de natuur terwijl je meegaat op dit onvergetelijke reis met Totoro en zijn nieuwe vrienden. Deze film zal je betoveren en je laten geloven dat magie echt bestaat.

Veelgestelde vragen over de film My Neighbour Totoro

is de hoofdrolspeler in My Neighbour Totoro. De volledige cast van My Neighbour Totoro kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film My Neighbour Totoro is Anime.

De speelduur van de film My Neighbour Totoro is 86 minuten.

Om te bekijken waar My Neighbour Totoro te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film My Neighbour Totoro wordt afgespeeld in Engels, Japans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels. 

My Neighbour Totoro is geproduceerd in 1988. Als de film recent is uitgebracht kun je My Neighbour Totoro in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de My Neighbour Totoro aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

My Neighbour Totoro heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of My Neighbour Totoro in blue ray te bekijken is.

is de regisseur van My Neighbour Totoro.