1. Komedie
  2. New Kids Seizoen 1 2

Film New Kids Seizoen 1 2

5/5

Ontdek bij ons alles over de film New Kids Seizoen 1 2. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film New Kids Seizoen 1 2 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar New Kids Seizoen 1 2 op imdb.nl. Misschien is New Kids Seizoen 1 2 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt New Kids Seizoen 1 2 streamen online als je een New Kids Seizoen 1 2 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat New Kids Seizoen 1 2 op 123movies staat.

Specificaties over de film New Kids Seizoen 1 2

Schermtype

Tim Haars

Genre

Komedie

Kijkwijzer

16

Speelduur

47 minuten

Regisseur

steffen Haars - Flip van der Kuil

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2012

Omschrijving van de film New Kids Seizoen 1 2

Maak je klaar om terug te gaan naar het prille begin van het legendarische New Kids Seizoen met deze speciale editie dvd! Deze dvd bevat de eerste twee seizoenen die geen enkele TV zender durfde uit te zenden, maar die het internet deed ontploffen. Stap in de wereld van 'Broodje Bakpao' en 'Verrekte Mongol' en ontdek de oorsprong van deze iconische uitspraken. Dit was de tijd waarin de New Kids nog met z'n zessen waren en verschillende personages speelden. Huub Smit, Tim Haars, Wesley van Gaalen, Peter Vernhout, Flip van der Kuil en Steffen Haars op hun rauwst! Deze speciale editie dvd biedt nog meer dan alleen de eerste twee seizoenen. Naast de hilarische afleveringen bevat het ook exclusieve extra's die je een kijkje achter de schermen geven. Ontdek hoe de New Kids hun grappen bedachten en hoe het was om te werken aan deze baanbrekende serie. Deze dvd is een must-have voor alle fans van de New Kids! Duik in de wereld van Maaskantje en beleef keer op keer de gekke avonturen van deze onvergetelijke vriendengroep. Mis deze kans niet om de New Kids op hun best te zien in hun meest ruwe en ongefilterde vorm!

Veelgestelde vragen over de film New Kids Seizoen 1 2

Tim Haars is de hoofdrolspeler in New Kids Seizoen 1 2. De volledige cast van New Kids Seizoen 1 2 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film New Kids Seizoen 1 2 is Komedie.

De speelduur van de film New Kids Seizoen 1 2 is 47 minuten.

Om te bekijken waar New Kids Seizoen 1 2 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film New Kids Seizoen 1 2 wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

New Kids Seizoen 1 2 is geproduceerd in 2012. Als de film recent is uitgebracht kun je New Kids Seizoen 1 2 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de New Kids Seizoen 1 2 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

New Kids Seizoen 1 2 heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of New Kids Seizoen 1 2 in blue ray te bekijken is.

steffen Haars - Flip van der Kuil is de regisseur van New Kids Seizoen 1 2.