1. thrillers
  2. No Country For Old

Film No Country For Old

5/5

Ontdek bij ons alles over de film No Country For Old. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film No Country For Old weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar No Country For Old op imdb.nl. Misschien is No Country For Old op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt No Country For Old streamen online als je een No Country For Old torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat No Country For Old op 123movies staat.

Specificaties over de film No Country For Old

Schermtype

Garret Dillahunt

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

16

Speelduur

117 minuten

Regisseur

Ethan Coen

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2007

Omschrijving van de film No Country For Old

NO COUNTRY FOR OLD MEN is een adembenemende nieuwe thriller van de getalenteerde Joel en Ethan Coen, bekroond met een Academy Award. Deze film is gebaseerd op de geprezen roman van de Amerikaanse meesterschrijver Cormac McCarthy, die de Pulitzer Prize heeft gewonnen. In het hedendaagse tijdperk, waarin veedieven zijn veranderd in meedogenloze drugskoeriers, is geen enkel stadje meer veilig. De kogels vliegen je om de oren en niemand is te vertrouwen. In deze spannende film maken we kennis met een indrukwekkende cast, waaronder Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Javier Bardem, Woody Harrelson en Kelly Macdonald. Beleef de intense spanning en de onvoorspelbare plotwendingen terwijl je wordt meegesleurd in het meesterwerk van de Coen broers. NO COUNTRY FOR OLD MEN is een absolute must-see voor liefhebbers van thrillers en suspense. Maak je klaar voor een onvergetelijke kijkervaring die je op het puntje van je stoel houdt. Voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je jezelf verliest in deze meeslepende film vol actie en mysterie.

Veelgestelde vragen over de film No Country For Old

Garret Dillahunt is de hoofdrolspeler in No Country For Old. De volledige cast van No Country For Old kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film No Country For Old is Thrillers.

De speelduur van de film No Country For Old is 117 minuten.

Om te bekijken waar No Country For Old te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film No Country For Old wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

No Country For Old is geproduceerd in 2007. Als de film recent is uitgebracht kun je No Country For Old in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de No Country For Old aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

No Country For Old heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of No Country For Old in blue ray te bekijken is.

Ethan Coen is de regisseur van No Country For Old.