1. Komedie
  2. No Hard Feelings

Film No Hard Feelings

5/5

Ontdek bij ons alles over de film No Hard Feelings. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film No Hard Feelings weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar No Hard Feelings op imdb.nl. Misschien is No Hard Feelings op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt No Hard Feelings streamen online als je een No Hard Feelings torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat No Hard Feelings op 123movies staat.

Specificaties over de film No Hard Feelings

Schermtype

Jennifer Lawrence

Genre

Komedie

Kijkwijzer

14

Speelduur

103 minuten

Regisseur

Gene Stupnitsky

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Deens | Engels | Fins | Nederlands | Noors | Zweeds

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film No Hard Feelings

Maddie stuit op een intrigerende advertentie: ouders zijn op zoek naar iemand om met hun onhandige zoon uit te gaan. Dit is waar No Hard Feelings in het spel komt! Deze unieke en opwindende ervaring biedt de perfecte gelegenheid om nieuwe connecties te maken en tegelijkertijd een jonge man te helpen zijn sociale vaardigheden te verbeteren. No Hard Feelings is niet zomaar een gewoon uitje; het is een kans om betekenisvolle relaties op te bouwen en waardevolle momenten te delen. Door de onbeholpen zoon gezelschap te houden tijdens leuke activiteiten, zoals een gezellig etentje of een ontspannen wandeling, kun je niet alleen zijn zelfvertrouwen vergroten, maar ook een onvergetelijke band opbouwen. Met jouw empathie en begrip zul je merken dat de onhandige momenten snel plaatsmaken voor oprechte lachbuien en diepgaande gesprekken. Dus waar wacht je nog op? Grijp deze unieke kans om anderen te helpen en tegelijkertijd je eigen wereld te verruimen. No Hard Feelings biedt een avontuurlijke en hartverwarmende ervaring waarbij je niet alleen een bijzonder iemand ontmoet, maar ook de mogelijkheid krijgt om jouw eigen leven te verrijken. Doe mee en ontdek de kracht van menselijke verbindingen!

Veelgestelde vragen over de film No Hard Feelings

Jennifer Lawrence is de hoofdrolspeler in No Hard Feelings. De volledige cast van No Hard Feelings kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film No Hard Feelings is Komedie.

De speelduur van de film No Hard Feelings is 103 minuten.

Om te bekijken waar No Hard Feelings te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film No Hard Feelings wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Deens | Engels | Fins | Nederlands | Noors | Zweeds. 

No Hard Feelings is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je No Hard Feelings in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de No Hard Feelings aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

No Hard Feelings heeft het volgende advies qua leeftijd: 14 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of No Hard Feelings in blue ray te bekijken is.

Gene Stupnitsky is de regisseur van No Hard Feelings.