1. western
  2. Once Upon A Time In The West

Film Once Upon A Time In The West

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Once Upon A Time In The West. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Once Upon A Time In The West weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Once Upon A Time In The West op imdb.nl. Misschien is Once Upon A Time In The West op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Once Upon A Time In The West streamen online als je een Once Upon A Time In The West torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Once Upon A Time In The West op 123movies staat.

Specificaties over de film Once Upon A Time In The West

Schermtype

Charles Bronson

Genre

Western

Kijkwijzer

12

Speelduur

166 minuten

Regisseur

Sergio Leone

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2011

Omschrijving van de film Once Upon A Time In The West

Dit meeslepende verhaal, genaamd "Once Upon A Time In The West", is een ware parel onder de Western-films. Het behoort tot de absolute top van meesterwerken in dit genre. De film neemt je mee naar uitgestrekte valleien, waar de grootsheid van de natuur zich weerspiegelt in de adembenemende beelden. De acteurs spelen hun rollen op fantastische wijze en brengen het Wilde Westen tot leven op een ruige en wilde manier, precies zoals ieder kind zich dat voorstelt. Claudia Cardinale schittert in de rol van een hoer die transformeert tot een ware Madonna. Henry Fonda zet een duister personage neer, het meest duistere karakter uit zijn lange carrière, en doet dit zeer overtuigend. Hij speelt Frank, een moordlustige psychopaat die zonder enige wroeging een hele familie uitmoordt. Jason Robards vertolkt de rol van een halfbloed die valselijk beschuldigd wordt van deze gruwelijke slachtpartij. Charles Bronson speelt De Man, die zich de wrede martelingen herinnert die zijn broer heeft ondergaan. Sergio Leone heeft deze film op briljante wijze geregisseerd, waardoor het een meesterwerk is geworden. De film wordt vergezeld door de onvergetelijke muziek van Ennio Morricone, die bijdraagt aan de betoverende sfeer van het verhaal. "Once Upon A Time In The West" herstelt de significante rol die de Western speelt in de kunst van het filmmaken. Het is een prachtige film die je meeslee.

Veelgestelde vragen over de film Once Upon A Time In The West

Charles Bronson is de hoofdrolspeler in Once Upon A Time In The West. De volledige cast van Once Upon A Time In The West kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Once Upon A Time In The West is Western.

De speelduur van de film Once Upon A Time In The West is 166 minuten.

Om te bekijken waar Once Upon A Time In The West te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Once Upon A Time In The West wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Once Upon A Time In The West is geproduceerd in 2011. Als de film recent is uitgebracht kun je Once Upon A Time In The West in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Once Upon A Time In The West aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Once Upon A Time In The West heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Once Upon A Time In The West in blue ray te bekijken is.

Sergio Leone is de regisseur van Once Upon A Time In The West. 

Bekijk nog meer films