1. kinderen familie
  2. Paddington

Film Paddington

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Paddington. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Paddington weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Paddington op imdb.nl. Misschien is Paddington op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Paddington streamen online als je een Paddington torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Paddington op 123movies staat.

Specificaties over de film Paddington

Schermtype

Hugh Bonneville

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

6

Speelduur

92 minuten

Regisseur

Paul King

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2014

Omschrijving van de film Paddington

In deze hartverwarmende en avontuurlijke film, genaamd Paddington, volgen we het verhaal van een dappere jonge beer die zijn thuisland Peru verlaat en naar het bruisende Londen reist. Met de hoop op een nieuw en spannend leven in de stad van zijn dromen, belandt hij al snel op Paddington Station. Maar daar ontdekt hij al snel dat het leven in de grote stad helemaal niet zo gemakkelijk is als hij had gedacht. Gelukkig voor Paddington komt hij al snel in contact met de vriendelijke en gastvrije familie Brown. Ze nemen hem onder hun hoede en bieden hem een warm thuis. Samen beleven ze verschillende avonturen en ontdekken ze de magie van vriendschap en familie. Paddington zal je zeker betoveren met zijn onschuldige charme en zijn vermogen om zelfs de meest uitdagende situaties met een lach aan te pakken. Met prachtige cinematografie en een onweerstaanbare cast, is Paddington een film die zowel jong als oud zal betoveren. Het is een verhaal vol humor, avontuur en warmte, dat je meeneemt op een reis vol verrassingen. Kom en ontmoet Paddington, de beer die de harten van mensen over de hele wereld heeft gestolen.

Veelgestelde vragen over de film Paddington

Hugh Bonneville is de hoofdrolspeler in Paddington. De volledige cast van Paddington kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Paddington is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Paddington is 92 minuten.

Om te bekijken waar Paddington te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Paddington wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Paddington is geproduceerd in 2014. Als de film recent is uitgebracht kun je Paddington in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Paddington aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Paddington heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Paddington in blue ray te bekijken is.

Paul King is de regisseur van Paddington.