1. fantasy
  2. Pan’s Labyrinth

Film Pan's Labyrinth

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Pan's Labyrinth. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Pan's Labyrinth weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Pan's Labyrinth op imdb.nl. Misschien is Pan's Labyrinth op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Pan's Labyrinth streamen online als je een Pan's Labyrinth torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Pan's Labyrinth op 123movies staat.

Specificaties over de film Pan's Labyrinth

Schermtype

Maribel Verdú

Genre

Fantasy

Kijkwijzer

12

Speelduur

282:00:00 minuten

Regisseur

Guillermo del Toro

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2006

Omschrijving van de film Pan's Labyrinth

In Pan's Labyrinth, een meeslepende film geregisseerd door Guillermo del Toro, wordt het verhaal verteld van de 12-jarige Ofelia. Het is 1944, net na de overwinning van Franco, en Ofelia verhuist samen met haar moeder en stiefvader naar een afgelegen gebied in Noord-Spanje. Terwijl ze de grauwe realiteit van het fascistische post-oorlogstijdperk in haar land met pessimisme beziet, vlucht ze naar een magische fantasiewereld waar ze de mysterieuze faun Pan ontmoet. Deze film neemt je mee op een betoverende reis vol avontuur en verbeelding. Ofelia wordt geconfronteerd met angstaanjagende wezens en uitdagende opdrachten die ze moet voltooien om haar ware lotsbestemming te bereiken. Met adembenemende visuele effecten en een meeslepend verhaal, zorgt Pan's Labyrinth voor een unieke kijkervaring die je nog lang zal bijblijven. Ontdek de grenzen van fantasie en realiteit, terwijl je wordt meegesleept in de betoverende wereld van Pan's Labyrinth. Deze film combineert historische gebeurtenissen met mythische elementen en biedt een diepgaande reflectie op de menselijke natuur en de kracht van verbeelding. Laat je verrassen door de prachtige cinematografie, de indrukwekkende acteerprestaties en de intrigerende verhaallijn. Pan's Labyrinth is een absolute must-see voor liefhebbers van fantasy en drama, die klaar zijn om zich te laten onderdompelen in een onvergetelijk avontuur.

Veelgestelde vragen over de film Pan's Labyrinth

Maribel Verdú is de hoofdrolspeler in Pan's Labyrinth. De volledige cast van Pan's Labyrinth kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Pan's Labyrinth is Fantasy.

De speelduur van de film Pan's Labyrinth is 282:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Pan's Labyrinth te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Pan's Labyrinth wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Pan's Labyrinth is geproduceerd in 2006. Als de film recent is uitgebracht kun je Pan's Labyrinth in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Pan's Labyrinth aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Pan's Labyrinth heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Pan's Labyrinth in blue ray te bekijken is.

Guillermo del Toro is de regisseur van Pan's Labyrinth.