1. kinderen familie
  2. Paw Patrol Cat Pack Rescues

Film Paw Patrol Cat Pack Rescues

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Paw Patrol Cat Pack Rescues. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Paw Patrol Cat Pack Rescues weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Paw Patrol Cat Pack Rescues op imdb.nl. Misschien is Paw Patrol Cat Pack Rescues op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Paw Patrol Cat Pack Rescues streamen online als je een Paw Patrol Cat Pack Rescues torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Paw Patrol Cat Pack Rescues op 123movies staat.

Specificaties over de film Paw Patrol Cat Pack Rescues

Schermtype

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

93 minuten

Regisseur

Charles E. Bastien

Gesproken taal

Engels | Nederlands

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2022

Omschrijving van de film Paw Patrol Cat Pack Rescues

Rory, Shade, Leo en Wild Cat zijn de vier moedige katten die de Cat Pack vormen. Deze fantastische groep werkt samen met de PAW Patrol om verschillende spannende avonturen te beleven en de dag te redden! In dit nieuwe avontuur bundelen ze hun krachten om de gemene robotkat Meow-Meow te stoppen, die in handen is van Burgemeester Humdinger. Maar dat is niet alles! De Cat Pack en de PAW Patrol hebben ook als taak om een gestolen gouden leeuwenmasker terug te vinden dat in handen is van de beruchte Grom Grom Club. Daarnaast komen ze een gewond baby-aapje tegen dat hun hulp nodig heeft. Gelukkig zijn deze heldhaftige katten altijd klaar om in actie te komen en samen te werken om elke uitdaging te overwinnen. Ze bewijzen dat teamwork de sleutel is tot succes! Dit nieuwe avontuur van de Cat Pack en de PAW Patrol zit boordevol spanning, actie en avontuur. Kinderen zullen genieten van de kleurrijke personages, de opwindende missies en de kracht van samenwerking. Dus bereid je voor op een purrrrfecte tijd met de Paw Patrol Cat Pack Rescues!

Veelgestelde vragen over de film Paw Patrol Cat Pack Rescues

is de hoofdrolspeler in Paw Patrol Cat Pack Rescues. De volledige cast van Paw Patrol Cat Pack Rescues kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Paw Patrol Cat Pack Rescues is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Paw Patrol Cat Pack Rescues is 93 minuten.

Om te bekijken waar Paw Patrol Cat Pack Rescues te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Paw Patrol Cat Pack Rescues wordt afgespeeld in Engels | Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Paw Patrol Cat Pack Rescues is geproduceerd in 2022. Als de film recent is uitgebracht kun je Paw Patrol Cat Pack Rescues in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Paw Patrol Cat Pack Rescues aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Paw Patrol Cat Pack Rescues heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Paw Patrol Cat Pack Rescues in blue ray te bekijken is.

Charles E. Bastien is de regisseur van Paw Patrol Cat Pack Rescues.