1. kinderen familie
  2. Paw Patrol Rescue Knights

Film Paw Patrol Rescue Knights

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Paw Patrol Rescue Knights. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Paw Patrol Rescue Knights weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Paw Patrol Rescue Knights op imdb.nl. Misschien is Paw Patrol Rescue Knights op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Paw Patrol Rescue Knights streamen online als je een Paw Patrol Rescue Knights torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Paw Patrol Rescue Knights op 123movies staat.

Specificaties over de film Paw Patrol Rescue Knights

Schermtype

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

92 minuten

Regisseur

Charles E. Bastien

Gesproken taal

Engels | Nederlands

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2022

Omschrijving van de film Paw Patrol Rescue Knights

Stap in de magische wereld van Paw Patrol: Rescue Knights en beleef een avontuur vol spanning en sensatie! In dit nieuwe seizoen vinden onze geliefde pups zichzelf in een onverwachte situatie, waar ze moeten vechten tegen hertogen, prinsessen en ridders. Maar dat is nog niet alles, want Claw, een ondeugend pupje, zorgt er samen met zijn draak voor dat onze Paw Patrol-helden het niet gemakkelijk hebben! Gelukkig zijn de pups uitgerust met gloednieuwe ridderlijke voertuigen en wapens, waarmee ze vastberaden zijn om Blaffenburg te beschermen en het koninkrijk te redden. Deze dappere viervoeters zetten alles op alles om de vrede te herstellen en de kwade machten te verslaan. Met hun moed, slimheid en teamwork is geen obstakel te groot voor de Paw Patrol! Beleef samen met je kinderen de spannende avonturen van Paw Patrol: Rescue Knights en laat hun verbeelding de vrije loop. Deze unieke speelset stimuleert niet alleen de fantasie, maar ook de ontwikkeling van sociale vaardigheden, probleemoplossend vermogen en teamwork. Laat je kinderen de heldenrol op zich nemen en de wereld redden met hun favoriete Paw Patrol-pups!

Veelgestelde vragen over de film Paw Patrol Rescue Knights

is de hoofdrolspeler in Paw Patrol Rescue Knights. De volledige cast van Paw Patrol Rescue Knights kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Paw Patrol Rescue Knights is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Paw Patrol Rescue Knights is 92 minuten.

Om te bekijken waar Paw Patrol Rescue Knights te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Paw Patrol Rescue Knights wordt afgespeeld in Engels | Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Paw Patrol Rescue Knights is geproduceerd in 2022. Als de film recent is uitgebracht kun je Paw Patrol Rescue Knights in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Paw Patrol Rescue Knights aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Paw Patrol Rescue Knights heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Paw Patrol Rescue Knights in blue ray te bekijken is.

Charles E. Bastien is de regisseur van Paw Patrol Rescue Knights.