1. kinderen familie
  2. Pietje Bell 1 2

Film Pietje Bell 1 2

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Pietje Bell 1 2. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Pietje Bell 1 2 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Pietje Bell 1 2 op imdb.nl. Misschien is Pietje Bell 1 2 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Pietje Bell 1 2 streamen online als je een Pietje Bell 1 2 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Pietje Bell 1 2 op 123movies staat.

Specificaties over de film Pietje Bell 1 2

Schermtype

Nicky Burger

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

215 minuten

Regisseur

Maria Peters

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Engels

Geproduceerd in welk jaar

2002

Omschrijving van de film Pietje Bell 1 2

Pietje Bell 1 2: Pietje Bell weet als geen ander de stad op stelten te zetten met zijn avonturen. Sommigen spreken er schande van, maar anderen vinden hem een held, zoals zijn vriendje Sproet. Pietje doet allerlei pogingen om geld te verdienen. Hij vindt een baantje als krantenjongen en organiseert een eigen circusvoorstelling. Helaas gaat dit circus in rook op. Hij slaat op de vlucht en komt per ongeluk op het spoor van een echte dievenbende. Maar niemand wil Pietje geloven. Er verschijnen nare stukken over Pietje in de krant. Zelfs zijn beste vriend Sproet keert zich tegen hem. Pietje wil wraak nemen op de krant die voortdurend jacht op hem maakt. Hij besluit onzichtbaar te worden. Vanaf nu krijgen ze te maken met de bende van De Zwarte Hand. Geluid: Dolby Digital 5.1: Nederlands Dolby Surround 2.0: Nederlands Pietje Bell 2: De Jacht op de Tsarenkroon is het vervolg op de zeer succesvolle eerste Pietje Bell film. Hoe zou het verder gaan met Pietje Bell en zijn vriendjes van de Zwarte Hand? Natuurlijk beleven ze weer allemaal nieuwe spannende en komische avonturen. In dit vervolg ontdekt Pietje per toeval dat er een waardevolle Tsarenkroon wordt gezocht. Samen met zijn vrienden van de Zwarte Hand besluit hij de jacht op de Tsarenkroon te openen. Maar ze zijn niet de enige die achter de kroon aanzitten. Een ge.

Veelgestelde vragen over de film Pietje Bell 1 2

Nicky Burger is de hoofdrolspeler in Pietje Bell 1 2. De volledige cast van Pietje Bell 1 2 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Pietje Bell 1 2 is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Pietje Bell 1 2 is 215 minuten.

Om te bekijken waar Pietje Bell 1 2 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Pietje Bell 1 2 wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels. 

Pietje Bell 1 2 is geproduceerd in 2002. Als de film recent is uitgebracht kun je Pietje Bell 1 2 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Pietje Bell 1 2 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Pietje Bell 1 2 heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Pietje Bell 1 2 in blue ray te bekijken is.

Maria Peters is de regisseur van Pietje Bell 1 2.