1. avontuur
  2. Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides

Film Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides op imdb.nl. Misschien is Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides streamen online als je een Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides op 123movies staat.

Specificaties over de film Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides

Schermtype

Ian McShane

Genre

Avontuur

Kijkwijzer

12

Speelduur

132 minuten

Regisseur

Rob Marshall

Gesproken taal

Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2011

Omschrijving van de film Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides

Disney en producent Jerry Bruckheimer verwelkomen je opnieuw in de betoverende wereld van Pirates Of The Caribbean met het vierde deel: On Stranger Tides. In deze onvergetelijke film beleef je een spannend avontuur vol humor en spectaculaire actie, net zoals je gewend bent van het origineel. Johnny Depp schittert opnieuw als de charmante en excentrieke Captain Jack Sparrow, en neemt je mee op een onvergetelijke reis vol geheimen en verrassingen. Dit keer wordt Captain Jack Sparrow geconfronteerd met een meedogenloze vijand, Blackbeard, de beruchte piraat. Samen met de beeldschone en mysterieuze Angelica, gespeeld door Penélope Cruz, gaat Jack op zoek naar de legendarische Fontein van de Eeuwige Jeugd. Maar het avontuur wordt nog gevaarlijker wanneer ze in aanraking komen met dodelijke zeemeerminnen, die hen op de proef stellen met hun betoverende schoonheid en angstaanjagende kracht. Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides is een adembenemend avontuur dat je meeneemt naar exotische locaties, waar je verstrikt raakt in een web van intriges en verrassende wendingen. De film laat je lachen, huiveren en meeleven met de kleurrijke personages. Beleef de magie van de zeeën en dompel jezelf onder in de wereld van piraten, waar waarheid en verraad hand in hand gaan. Mis deze unieke reis vol spanning en avontuur niet!

Veelgestelde vragen over de film Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides

Ian McShane is de hoofdrolspeler in Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides. De volledige cast van Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides is Avontuur.

De speelduur van de film Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides is 132 minuten.

Om te bekijken waar Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides wordt afgespeeld in Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides is geproduceerd in 2011. Als de film recent is uitgebracht kun je Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides in blue ray te bekijken is.

Rob Marshall is de regisseur van Pirates Of The Caribbean 4 On Stranger Tides.