1. animatie
  2. Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew

Film Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew op imdb.nl. Misschien is Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew streamen online als je een Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew op 123movies staat.

Specificaties over de film Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew

Schermtype

Jay Goede

Genre

Anime

Kijkwijzer

AL

Speelduur

95:00:00 minuten

Regisseur

Kunihiko Yuyama

Gesproken taal

Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Portugees

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1999

Omschrijving van de film Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew

Bereid je voor op een episch gevecht in Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew! Dit spannende avontuur begint wanneer Mewtwo, een genetisch gemanipuleerde Pokémon die is ontstaan uit het DNA van Mew, de zeldzaamste van alle Pokémons, ten tonele verschijnt. Vastbesloten om zijn superioriteit te bewijzen, daagt Mewtwo Ash, Pikachu en hun vrienden uit voor een ongekende strijd. Deze legendarische confrontatie tussen Mewtwo en Mew zorgt voor een onvergetelijk spektakel. Het is een gevecht tussen een superkloon en een krachtige Pokémon, waarin de toekomst van de wereld op het spel staat. Beleef de spanning en sensatie terwijl je getuige bent van de meest intense en adembenemende Pokémon-gevechten ooit. Met verbluffende animaties, meeslepende muziek en een meeslepend verhaal, zorgt Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew voor een betoverende kijkervaring. Duik dieper in het Pokémon-universum en ontdek de krachtige band tussen trainers en hun Pokémon. Voel de adrenaline stromen terwijl je meeleeft met Ash en zijn vrienden terwijl ze alles op alles zetten om de wereld te redden. Mis deze ultieme Pokémon-strijd niet en laat je betoveren door de magie van Mewtwo vs. Mew!

Veelgestelde vragen over de film Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew

Jay Goede is de hoofdrolspeler in Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew. De volledige cast van Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew is Anime.

De speelduur van de film Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew is 95:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew wordt afgespeeld in Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Portugees en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew is geproduceerd in 1999. Als de film recent is uitgebracht kun je Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew in blue ray te bekijken is.

Kunihiko Yuyama is de regisseur van Pokémon De Film: Mewtwo vs. Mew.