1. animatie
  2. Pokemon Movie: I Choose You

Film Pokemon Movie: I Choose You

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Pokemon Movie: I Choose You. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Pokemon Movie: I Choose You weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Pokemon Movie: I Choose You op imdb.nl. Misschien is Pokemon Movie: I Choose You op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Pokemon Movie: I Choose You streamen online als je een Pokemon Movie: I Choose You torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Pokemon Movie: I Choose You op 123movies staat.

Specificaties over de film Pokemon Movie: I Choose You

Schermtype

Genre

Animatie | Anime

Kijkwijzer

AL

Speelduur

97:00:00 minuten

Regisseur

Kunihiko Yuyama

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden

Geproduceerd in welk jaar

2018

Omschrijving van de film Pokemon Movie: I Choose You

"Pokémon de Film: Ik Kies Jou! is een oorsprongsverhaal dat het eerste ontmoeting van Ash en Pikachu benadrukt en hun avonturen terwijl ze op zoek gaan naar de legendarische Pokémon Ho-Oh. Het iconische duo komt onderweg bekende gezichten tegen, nieuwe personages zoals Trainers Verity en Sorrel, en zelfs een mysterieuze nieuwe mythische Pokémon, Marshadow. Uitdagingen en epische Pokémon-gevechten komen veelvuldig voor in dit unieke verhaal over het begin van een van de meest geliefde vriendschappen in de populaire cultuur. Beleef de magie van de Pokémon-wereld als nooit tevoren met Pokémon de Film: Ik Kies Jou! Ontdek hoe Ash, een jonge en vastberaden Trainer, en Pikachu, een onstuimige en loyale Pokémon, elkaars paden kruisen en een onvergetelijke reis beginnen. Samen trotseren ze gevaarlijke situaties, ontmoeten ze nieuwe vrienden en vechten ze tegen krachtige tegenstanders, allemaal in hun zoektocht naar de legendarische Ho-Oh. Deze film biedt niet alleen een nostalgische reis terug naar de begindagen van Pokémon, maar ook een spannend en meeslepend avontuur voor zowel nieuwe als oude fans. Mis deze kans niet om de geboorte van een iconische vriendschap in de Pokémon-wereld te ervaren!".

Veelgestelde vragen over de film Pokemon Movie: I Choose You

is de hoofdrolspeler in Pokemon Movie: I Choose You. De volledige cast van Pokemon Movie: I Choose You kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Pokemon Movie: I Choose You is Animatie | Anime.

De speelduur van de film Pokemon Movie: I Choose You is 97:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Pokemon Movie: I Choose You te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Pokemon Movie: I Choose You wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden. 

Pokemon Movie: I Choose You is geproduceerd in 2018. Als de film recent is uitgebracht kun je Pokemon Movie: I Choose You in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Pokemon Movie: I Choose You aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Pokemon Movie: I Choose You heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Pokemon Movie: I Choose You in blue ray te bekijken is.

Kunihiko Yuyama is de regisseur van Pokemon Movie: I Choose You.