1. Komedie
  2. Porkys 1 2 Dvd

Film Porkys 1 2 Dvd

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Porkys 1 2 Dvd. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Porkys 1 2 Dvd weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Porkys 1 2 Dvd op imdb.nl. Misschien is Porkys 1 2 Dvd op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Porkys 1 2 Dvd streamen online als je een Porkys 1 2 Dvd torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Porkys 1 2 Dvd op 123movies staat.

Specificaties over de film Porkys 1 2 Dvd

Schermtype

Onbekend

Genre

Komedie

Kijkwijzer

16

Speelduur

00: minuten

Regisseur

Onbekend

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

0

Omschrijving van de film Porkys 1 2 Dvd

Deze speciale uitgave van Porky's 1 en Porky's 2 - The Next Day is nu beschikbaar op dvd! Breng een avond vol hilariteit en nostalgie door met deze klassieke films. Porky's, een ultieme komedie uit de jaren 80, neemt je mee terug naar de hilarische avonturen van een groep tieners die vastberaden zijn om hun maagdelijkheid te verliezen. Lach mee terwijl ze de meest knotsgekke capriolen uithalen om hun doel te bereiken. De onvergetelijke personages en de onbezonnen humor maken van Porky's een tijdloze favoriet. In Porky's 2 - The Next Day gaan de avonturen van de tieners verder. Nu ze hun maagdelijkheid hebben verloren, worden ze geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en hilarische situaties. Deze film is een perfecte aanvulling op het eerste deel en zorgt voor nog meer lachen en plezier. Mis deze geweldige kans niet om beide films in één dvd-set te bezitten. Geniet van de onvervalste humor en geniet van de avonturen van Porky's 1 en Porky's 2 - The Next Day. Een absolute must-have voor liefhebbers van komedie en een perfect cadeau voor een gezellige filmavond met vrienden en familie.

Veelgestelde vragen over de film Porkys 1 2 Dvd

Onbekend is de hoofdrolspeler in Porkys 1 2 Dvd. De volledige cast van Porkys 1 2 Dvd kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Porkys 1 2 Dvd is Komedie.

De speelduur van de film Porkys 1 2 Dvd is 00: minuten.

Om te bekijken waar Porkys 1 2 Dvd te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Porkys 1 2 Dvd wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Porkys 1 2 Dvd is geproduceerd in 0. Als de film recent is uitgebracht kun je Porkys 1 2 Dvd in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Porkys 1 2 Dvd aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Porkys 1 2 Dvd heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Porkys 1 2 Dvd in blue ray te bekijken is.

Onbekend is de regisseur van Porkys 1 2 Dvd.