1. drama
  2. Portrait De La Jeune Fille En Feu

Film Portrait De La Jeune Fille En Feu

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Portrait De La Jeune Fille En Feu. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Portrait De La Jeune Fille En Feu weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Portrait De La Jeune Fille En Feu op imdb.nl. Misschien is Portrait De La Jeune Fille En Feu op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Portrait De La Jeune Fille En Feu streamen online als je een Portrait De La Jeune Fille En Feu torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Portrait De La Jeune Fille En Feu op 123movies staat.

Specificaties over de film Portrait De La Jeune Fille En Feu

Schermtype

Adèle Haenel

Genre

Drama

Kijkwijzer

12

Speelduur

116 minuten

Regisseur

Céline Sciamma

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2020

Omschrijving van de film Portrait De La Jeune Fille En Feu

In het meeslepende kunstwerk "Portrait De La Jeune Fille En Feu" worden we teruggenomen naar het jaar 1770. Marianne, een getalenteerde schilderes, wordt belast met de taak om het huwelijksportret van Heloïse te creëren. Echter, Heloïse is niet bepaald enthousiast over het naderende huwelijk, waardoor Marianne besluit het portret stiekem te schilderen, zonder haar medeweten. Terwijl het schilderij vorm krijgt op het doek, groeit er een onweerstaanbare aantrekkingskracht tussen de twee vrouwen. Deze prachtige film neemt ons mee op een ontdekkingsreis naar de kracht van verboden liefde en de betovering van kunst. Met zijn verbluffende cinematografie en meeslepende verhaallijn weet "Portrait De La Jeune Fille En Feu" moeiteloos de kijker te betoveren. De subtiele details in de schilderijen, de emotionele blikken tussen de personages en de zorgvuldig gekozen muziek dragen allemaal bij aan de algehele schoonheid van deze film. Naast het verkennen van de complexe dynamiek tussen Marianne en Heloïse, biedt "Portrait De La Jeune Fille En Feu" ook een fascinerend inzicht in de rol van vrouwen in de 18e-eeuwse samenleving. Het is een diepgaand portret van verlangen, identiteit en zelfexpressie. Deze film zal je meeslepen in een wereld vol passie en intrige, waar liefde.

Veelgestelde vragen over de film Portrait De La Jeune Fille En Feu

Adèle Haenel is de hoofdrolspeler in Portrait De La Jeune Fille En Feu. De volledige cast van Portrait De La Jeune Fille En Feu kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Portrait De La Jeune Fille En Feu is Drama.

De speelduur van de film Portrait De La Jeune Fille En Feu is 116 minuten.

Om te bekijken waar Portrait De La Jeune Fille En Feu te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Portrait De La Jeune Fille En Feu wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Portrait De La Jeune Fille En Feu is geproduceerd in 2020. Als de film recent is uitgebracht kun je Portrait De La Jeune Fille En Feu in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Portrait De La Jeune Fille En Feu aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Portrait De La Jeune Fille En Feu heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Portrait De La Jeune Fille En Feu in blue ray te bekijken is.

Céline Sciamma is de regisseur van Portrait De La Jeune Fille En Feu.