1. actie
  2. Predator

Film Predator

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Predator. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Predator weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Predator op imdb.nl. Misschien is Predator op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Predator streamen online als je een Predator torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Predator op 123movies staat.

Specificaties over de film Predator

Schermtype

Niet gekend

Genre

Actie

Kijkwijzer

16

Speelduur

102:00:00 minuten

Regisseur

Niet Gekend

Gesproken taal

Engels, Frans, Italiaans

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

1987

Omschrijving van de film Predator

Een team van ervaren commando's, onder leiding van Dutch Schaeffer (Arnold Schwarzenegger), wordt op een geheime missie gestuurd om een groep piloten te redden uit de handen van meedogenloze terroristen. Ze zijn goed voorbereid en klaar voor actie. Maar wat ze aantreffen op de plaats delict overtreft hun ergste nachtmerries. Bij aankomst ontdekken ze tot hun afschuw dat de piloten bruut zijn vermoord en op gruwelijke wijze verminkt. Vervuld van woede en met een brandend verlangen naar wraak, besluiten ze het hele terroristenkamp met de grond gelijk te maken. Maar voordat ze de kans krijgen om hulp in te roepen via de radio voor een helikopter die hen moet evacueren, worden ze één voor één aangevallen door een onbekende en onzichtbare vijand. Als prooien in de jungle worden ze meedogenloos opgejaagd, vastbesloten om te overleven. De spanning is om te snijden terwijl de commando's wanhopig proberen te ontsnappen aan hun mysterieuze belager. Met elke stap die ze zetten, worden ze geconfronteerd met angstaanjagende uitdagingen en moeten ze al hun vaardigheden en doorzettingsvermogen inzetten om te overleven. De Predator is een meeslepende thriller die je op het puntje van je stoel houdt, vol met onverwachte wendingen en adrenalinepompende actie. Durf jij de uitdaging aan om te ontdekken wie er achter de.

Veelgestelde vragen over de film Predator

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Predator. De volledige cast van Predator kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Predator is Actie.

De speelduur van de film Predator is 102:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Predator te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Predator wordt afgespeeld in Engels, Frans, Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Predator is geproduceerd in 1987. Als de film recent is uitgebracht kun je Predator in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Predator aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Predator heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Predator in blue ray te bekijken is.

Niet Gekend is de regisseur van Predator.