1. kinderen familie
  2. Prinses En De Kikker

Film Prinses En De Kikker

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Prinses En De Kikker. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Prinses En De Kikker weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Prinses En De Kikker op imdb.nl. Misschien is Prinses En De Kikker op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Prinses En De Kikker streamen online als je een Prinses En De Kikker torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Prinses En De Kikker op 123movies staat.

Specificaties over de film Prinses En De Kikker

Schermtype

Niet gekend

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

6

Speelduur

93 minuten

Regisseur

Ron Clements

Gesproken taal

Nederlands, Engels

Ondertiteling

Engels | Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2009

Omschrijving van de film Prinses En De Kikker

Disney viert een moderne twist op het klassieke sprookje met de film "Prinses En De Kikker". Deze betoverende film is geregisseerd door de meesterlijke makers van De Kleine Zeemeermin en Aladdin. Bereid je voor op een magische reis vol avontuur, humor en liefde. In deze briljante versie van het verhaal ontdek je eindelijk wat er echt gebeurde nadat de prinses de kikker kuste. Het sprookje neemt een onverwachte wending en neemt je mee naar een wereld vol kleurrijke personages en adembenemende animaties. Maak kennis met prinses Tiana, een sterke en ambitieuze jonge vrouw die droomt van het openen van haar eigen restaurant. Wanneer ze een kikker kust in de hoop haar droom waar te maken, wordt ze zelf in een kikker veranderd. Samen met de charmante prins Naveen begint Tiana aan een spannend avontuur om de betovering te verbreken en hun menselijke vorm terug te krijgen. Laat je meevoeren door de betoverende muziek en de levendige setting van het oude New Orleans. Van swingende jazzmuziek tot de mysterieuze moerassen van Louisiana, "Prinses En De Kikker" biedt een unieke en meeslepende kijk op het klassieke sprookje. Met zijn hartverwarmende boodschap van doorzettingsvermogen en ware liefde is deze film een absolute must-see voor alle Disney-fans en liefhebbers van betoverende verhalen.

Veelgestelde vragen over de film Prinses En De Kikker

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Prinses En De Kikker. De volledige cast van Prinses En De Kikker kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Prinses En De Kikker is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Prinses En De Kikker is 93 minuten.

Om te bekijken waar Prinses En De Kikker te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Prinses En De Kikker wordt afgespeeld in Nederlands, Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands. 

Prinses En De Kikker is geproduceerd in 2009. Als de film recent is uitgebracht kun je Prinses En De Kikker in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Prinses En De Kikker aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Prinses En De Kikker heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Prinses En De Kikker in blue ray te bekijken is.

Ron Clements is de regisseur van Prinses En De Kikker.