1. sciencefiction
  2. Prometheus

Film Prometheus

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Prometheus. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Prometheus weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Prometheus op imdb.nl. Misschien is Prometheus op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Prometheus streamen online als je een Prometheus torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Prometheus op 123movies staat.

Specificaties over de film Prometheus

Schermtype

Noomi Rapace

Genre

Sciencefiction | Horror

Kijkwijzer

16

Speelduur

119 minuten

Regisseur

Ridley Scott

Gesproken taal

Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2012

Omschrijving van de film Prometheus

Prometheus, een meesterwerk van Ridley Scott (bekend van Alien en Blade Runner), is een meeslepende terugkeer naar de wereld van sciencefiction. Met zijn invloed heeft Scott dit genre groot gemaakt en met Prometheus bewijst hij opnieuw zijn vakmanschap. Dit adembenemende avontuur neemt je mee naar een futuristische wereld vol mysteries en intrige. In Prometheus worden we meegenomen naar de verre uithoeken van het universum, waar een team van ontdekkingsreizigers aan boord gaat van het ruimteschip Prometheus. Hun missie? Het ontdekken van de oorsprong van het menselijk leven op aarde. Maar wat ze aantreffen gaat hun stoutste verwachtingen te boven. Ze stuiten op een dreiging die niet alleen het voortbestaan van de mensheid bedreigt, maar ook hun eigen bestaan. Deze film is een visueel spektakel, met adembenemende special effects en prachtige cinematografie. De spanning bouwt zich langzaam op terwijl we samen met de personages de geheimen van het universum ontrafelen. Met een sterrencast en een meeslepend verhaal dat je op het puntje van je stoel laat zitten, is Prometheus een must-see voor liefhebbers van sciencefiction en avontuur. Bereid je voor op een reis vol verrassingen en ontdekkingen die je verbeelding te boven gaan.

Veelgestelde vragen over de film Prometheus

Noomi Rapace is de hoofdrolspeler in Prometheus. De volledige cast van Prometheus kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Prometheus is Sciencefiction | Horror.

De speelduur van de film Prometheus is 119 minuten.

Om te bekijken waar Prometheus te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Prometheus wordt afgespeeld in Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Prometheus is geproduceerd in 2012. Als de film recent is uitgebracht kun je Prometheus in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Prometheus aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Prometheus heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Prometheus in blue ray te bekijken is.

Ridley Scott is de regisseur van Prometheus.