1. kinderen familie
  2. Raya En De Laatste Draak

Film Raya En De Laatste Draak

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Raya En De Laatste Draak. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Raya En De Laatste Draak weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Raya En De Laatste Draak op imdb.nl. Misschien is Raya En De Laatste Draak op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Raya En De Laatste Draak streamen online als je een Raya En De Laatste Draak torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Raya En De Laatste Draak op 123movies staat.

Specificaties over de film Raya En De Laatste Draak

Schermtype

Niet gekend

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

6

Speelduur

90 minuten

Regisseur

Don Hall

Gesproken taal

Nederlands, Frans

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2021

Omschrijving van de film Raya En De Laatste Draak

Raya en de Laatste Draak, een film geproduceerd door Walt Disney Animation Studios, neemt ons mee naar Kumandra, een betoverende wereld waarin mensen en draken ooit vreedzaam naast elkaar leefden. Deze magische film vertelt het verhaal van Raya, een dappere jonge vrouw, die geconfronteerd wordt met een dreiging die het land en haar volk in gevaar brengt. In een wanhopige poging om haar thuisland te redden, gaat Raya op een avontuurlijke reis om de legendarische laatste draak te vinden. Het verhaal van Raya en de Laatste Draak speelt zich af 500 jaar na de opoffering van de draken om de mensheid te beschermen. Nu is de duistere kracht die het land bedreigt teruggekeerd en Raya staat voor de taak om het verscheurde land en haar verdeelde volk te herenigen. Gewapend met haar moed, vastberadenheid en haar trouwe kompaan Tuk Tuk, een schattige en betrouwbare wezen, begint Raya aan een gevaarlijke zoektocht naar de legendarische draak Sisu. Samen met Sisu en een groep bijzondere metgezellen moet Raya haar krachten bundelen en al haar zintuigen gebruiken om het kwaad te verslaan en vrede te herstellen in Kumandra. Met adembenemende animaties, boeiende personages en een betoverende wereld, neemt Raya en de Laatste Draak je mee op een spannend avontuur vol met actie, emotie en vriendschap. Deze film is geschikt voor het hele gez.

Veelgestelde vragen over de film Raya En De Laatste Draak

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Raya En De Laatste Draak. De volledige cast van Raya En De Laatste Draak kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Raya En De Laatste Draak is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Raya En De Laatste Draak is 90 minuten.

Om te bekijken waar Raya En De Laatste Draak te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Raya En De Laatste Draak wordt afgespeeld in Nederlands, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands. 

Raya En De Laatste Draak is geproduceerd in 2021. Als de film recent is uitgebracht kun je Raya En De Laatste Draak in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Raya En De Laatste Draak aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Raya En De Laatste Draak heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Raya En De Laatste Draak in blue ray te bekijken is.

Don Hall is de regisseur van Raya En De Laatste Draak.