1. sciencefiction
  2. Ready Player One

Film Ready Player One

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Ready Player One. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Ready Player One weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Ready Player One op imdb.nl. Misschien is Ready Player One op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Ready Player One streamen online als je een Ready Player One torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Ready Player One op 123movies staat.

Specificaties over de film Ready Player One

Schermtype

Ben Mendelsohn

Genre

Sciencefiction

Kijkwijzer

16

Speelduur

140 minuten

Regisseur

Steven Spielberg

Gesproken taal

Frans, Duits, Italiaans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2018

Omschrijving van de film Ready Player One

In de spannende en meeslepende wereld van "Ready Player One" wordt de verbeelding werkelijkheid. Stap in het leven van de geïsoleerde tiener Wade Watts en ontdek een ontsnapping uit de grauwe realiteit. Met slechts een paar klikken logt hij in op OASIS, een revolutionaire virtuele utopie die door miljoenen mensen wereldwijd wordt gebruikt. Maar er is meer dan alleen een idyllisch bestaan in deze alternatieve wereld. Na het overlijden van de excentrieke miljardair, de bedenker van OASIS, wordt een grootschalige virtuele schattenjacht ontketend. De winnaar van deze uitdagende zoektocht zal beloond worden met een fortuin dat de stoutste dromen overtreft. Wade is vastbesloten om zijn eigen lot te bepalen en gaat tot het uiterste om de schat als eerste te vinden. Echter, de weg naar rijkdom en succes is bezaaid met obstakels. Grote bedrijven en andere geduchte tegenstanders zetten alles op alles om de schat voor Wade te bemachtigen. Terwijl hij zich een weg baant door intrigerende werelden en angstaanjagende uitdagingen, moet hij zijn vaardigheden en intelligentie gebruiken om te overleven. Zal Wade in staat zijn om de schat te vinden en zijn leven voorgoed te veranderen? Bereid je voor op een adembenemend avontuur vol actie, mysterie en onverwachte wendingen in "Ready Player One".

Veelgestelde vragen over de film Ready Player One

Ben Mendelsohn is de hoofdrolspeler in Ready Player One. De volledige cast van Ready Player One kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Ready Player One is Sciencefiction.

De speelduur van de film Ready Player One is 140 minuten.

Om te bekijken waar Ready Player One te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Ready Player One wordt afgespeeld in Frans, Duits, Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Ready Player One is geproduceerd in 2018. Als de film recent is uitgebracht kun je Ready Player One in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Ready Player One aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Ready Player One heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Ready Player One in blue ray te bekijken is.

Steven Spielberg is de regisseur van Ready Player One.