1. actie
  2. Red Lights

Film Red Lights

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Red Lights. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Red Lights weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Red Lights op imdb.nl. Misschien is Red Lights op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Red Lights streamen online als je een Red Lights torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Red Lights op 123movies staat.

Specificaties over de film Red Lights

Schermtype

Elizabeth Olsen

Genre

Actie

Kijkwijzer

12

Speelduur

109:00:00 minuten

Regisseur

Rodrigo Cortés

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2012

Omschrijving van de film Red Lights

Red Lights is een meeslepende thriller die je meeneemt in de fascinerende wereld van het paranormale. Deze film laat je twijfelen aan alles wat je denkt te weten, en stelt de vraag: bestaan er werkelijk mensen met bovennatuurlijke krachten en kennis? In Red Lights worden twee soorten mensen met een bijzondere gave geïntroduceerd. Aan de ene kant zijn er degenen die stellig geloven in hun eigen kracht en deze gebruiken om anderen te beïnvloeden en te manipuleren. Aan de andere kant zijn er de mensen die denken dat ze onopgemerkt blijven, dat wij ze niet doorhebben. Maar niets is wat het lijkt, want zowel degenen die denken dat ze superkrachten bezitten als degenen die denken dat ze onzichtbaar zijn, zitten er compleet naast. Deze intrigerende thriller neemt je mee op een spannende ontdekkingsreis door de schimmige wereld van de paranormale fenomenen. Terwijl je je afvraagt wat nou echt is en wat bedrog, word je constant op het verkeerde been gezet. Red Lights zorgt voor een zinderende ervaring vol onverwachte wendingen en bloedstollende momenten. Bereid je voor om te worden betoverd en verbijsterd door deze mysterieuze film die je tot het einde in zijn greep houdt.

Veelgestelde vragen over de film Red Lights

Elizabeth Olsen is de hoofdrolspeler in Red Lights. De volledige cast van Red Lights kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Red Lights is Actie.

De speelduur van de film Red Lights is 109:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Red Lights te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Red Lights wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Red Lights is geproduceerd in 2012. Als de film recent is uitgebracht kun je Red Lights in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Red Lights aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Red Lights heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Red Lights in blue ray te bekijken is.

Rodrigo Cortés is de regisseur van Red Lights.