1. thrillers
  2. Ripper’s Revenge

Film Ripper's Revenge

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Ripper's Revenge. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Ripper's Revenge weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Ripper's Revenge op imdb.nl. Misschien is Ripper's Revenge op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Ripper's Revenge streamen online als je een Ripper's Revenge torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Ripper's Revenge op 123movies staat.

Specificaties over de film Ripper's Revenge

Schermtype

Chris Bell

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

16

Speelduur

85 minuten

Regisseur

Steve Lawson

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film Ripper's Revenge

Het is alweer een jaar geleden dat de angstaanjagende "Jack the Ripper"-moorden de straten van Londen in hun greep hielden. Ondanks een grootschalig politieonderzoek en een intense belangstelling van het publiek, blijft de identiteit van de moordenaar een onopgelost mysterie. In dit duistere en meeslepende verhaal nemen we je mee naar de wereld van Sebastian Stubb, een onfortuinlijke journalist die zich bezighoudt met het onthullen van schandalen en het vertellen van verhalen. Hij dacht dat hij de zaak achter zich had gelaten, maar alles verandert wanneer hij een nieuwe "Ripper"-brief ontvangt, waarin iemand de verantwoordelijkheid opeist voor een nieuwe golf van gruwelijke moorden. Terwijl Sebastian dieper in de zaak duikt, wordt hij geconfronteerd met sinistere aanwijzingen en verborgen geheimen die hem steeds dichter bij de waarheid brengen. De rillingen lopen over je rug terwijl je meegesleept wordt in het mysterie van Ripper's Revenge. Ontdek de donkere steegjes van Londen en voel de constante dreiging van de beruchte moordenaar terwijl je samen met Sebastian probeert de waarheid te ontrafelen. De spanning is om te snijden en je hart klopt in je keel terwijl je de puzzelstukjes aan elkaar probeert te leggen en de angstaanjagende waarheid onthult. Met Ripper's Revenge beleef je een meeslepend avontuur vol intrige, spanning en mysterie. Duik in de duist.

Veelgestelde vragen over de film Ripper's Revenge

Chris Bell is de hoofdrolspeler in Ripper's Revenge. De volledige cast van Ripper's Revenge kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Ripper's Revenge is Thrillers.

De speelduur van de film Ripper's Revenge is 85 minuten.

Om te bekijken waar Ripper's Revenge te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Ripper's Revenge wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Nederlands. 

Ripper's Revenge is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je Ripper's Revenge in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Ripper's Revenge aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Ripper's Revenge heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Ripper's Revenge in blue ray te bekijken is.

Steve Lawson is de regisseur van Ripper's Revenge.