1. horror
  2. Scream 4

Film Scream 4

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Scream 4. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Scream 4 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Scream 4 op imdb.nl. Misschien is Scream 4 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Scream 4 streamen online als je een Scream 4 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Scream 4 op 123movies staat.

Specificaties over de film Scream 4

Schermtype

David Arquette

Genre

Horror

Kijkwijzer

16

Speelduur

111 minuten

Regisseur

Wes Craven

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2011

Omschrijving van de film Scream 4

Scream 4 brengt een nieuwe golf van spanning en horror naar jouw woonkamer. Deze angstaanjagende film zal je op het puntje van je stoel laten zitten, klaar om te schreeuwen van angst. Durf jij het aan om deze intense ervaring te beleven? In Scream 4 volgen we opnieuw het verhaal van Sidney Prescott, die na jaren van rust opnieuw geconfronteerd wordt met een sinistere moordenaar die bekend staat als Ghostface. Dit keer heeft de killer echter een nieuwe twist bedacht, waardoor niemand meer veilig is. Met een sterrencast van bekende acteurs en een meesterlijke regie, is Scream 4 een must-see voor elke horrorliefhebber. Deze speciale dvd-editie van Scream 4 bevat niet alleen de film zelf, maar ook exclusief bonusmateriaal. Duik dieper in de wereld van de film met interviews met de cast en crew, verwijderde scènes en een kijkje achter de schermen. Daarnaast kun je genieten van een meeslepende audiocommentaartrack, waarin de regisseur zijn inzichten deelt en je nog meer inzicht geeft in de angstaanjagende wereld van Scream 4. Dus, bereid je voor op een avond vol huiveringwekkende momenten en onverwachte wendingen. Scream 4 zal je op het puntje van je stoel houden en je laten schreeuwen om meer. Durf jij het aan?

Veelgestelde vragen over de film Scream 4

David Arquette is de hoofdrolspeler in Scream 4. De volledige cast van Scream 4 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Scream 4 is Horror.

De speelduur van de film Scream 4 is 111 minuten.

Om te bekijken waar Scream 4 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Scream 4 wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Scream 4 is geproduceerd in 2011. Als de film recent is uitgebracht kun je Scream 4 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Scream 4 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Scream 4 heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Scream 4 in blue ray te bekijken is.

Wes Craven is de regisseur van Scream 4.