1. kinderen familie
  2. Shaun Het Schaap: De Film

Film Shaun Het Schaap: De Film

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Shaun Het Schaap: De Film. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Shaun Het Schaap: De Film weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Shaun Het Schaap: De Film op imdb.nl. Misschien is Shaun Het Schaap: De Film op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Shaun Het Schaap: De Film streamen online als je een Shaun Het Schaap: De Film torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Shaun Het Schaap: De Film op 123movies staat.

Specificaties over de film Shaun Het Schaap: De Film

Schermtype

Niet gekend

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

85:00:00 minuten

Regisseur

Richard Starzak

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Engels

Geproduceerd in welk jaar

2015

Omschrijving van de film Shaun Het Schaap: De Film

In "Shaun Het Schaap: De Film" volgen we het avontuur van Shaun en zijn vrienden op de boerderij. Wanneer de boer verdwaalt in de grote stad, moeten Shaun en zijn kudde hun geliefde boer redden en hem veilig terug naar huis brengen. Maar dit is geen gewone missie! Ze moeten zich vermommen als mensen en de drukte en chaos van de stad trotseren. Met hun slimme streken en onverwachte vriendschappen leren Shaun en zijn vrienden dat niets onmogelijk is als je samenwerkt. Deze hartverwarmende film is een feest voor jong en oud. Met zijn charmante stop-motion animatie en humoristische avonturen zal "Shaun Het Schaap: De Film" zeker een lach op ieders gezicht toveren. De film zit boordevol leuke en grappige momenten, waarbij de ondeugende Shaun altijd voorop staat. Daarnaast biedt de film ook een belangrijke boodschap over vriendschap en teamwork, wat het tot een perfecte keuze maakt voor een gezellige familieavond. Dus trek je warme sokken aan, nestel je op de bank en geniet van deze onvergetelijke reis met Shaun en zijn vrienden in "Shaun Het Schaap: De Film".

Veelgestelde vragen over de film Shaun Het Schaap: De Film

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Shaun Het Schaap: De Film. De volledige cast van Shaun Het Schaap: De Film kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Shaun Het Schaap: De Film is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Shaun Het Schaap: De Film is 85:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Shaun Het Schaap: De Film te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Shaun Het Schaap: De Film wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels. 

Shaun Het Schaap: De Film is geproduceerd in 2015. Als de film recent is uitgebracht kun je Shaun Het Schaap: De Film in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Shaun Het Schaap: De Film aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Shaun Het Schaap: De Film heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Shaun Het Schaap: De Film in blue ray te bekijken is.

Richard Starzak is de regisseur van Shaun Het Schaap: De Film.