1. avontuur
  2. Shazam ! Fury Of The Gods

Film Shazam ! Fury Of The Gods

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Shazam ! Fury Of The Gods. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Shazam ! Fury Of The Gods weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Shazam ! Fury Of The Gods op imdb.nl. Misschien is Shazam ! Fury Of The Gods op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Shazam ! Fury Of The Gods streamen online als je een Shazam ! Fury Of The Gods torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Shazam ! Fury Of The Gods op 123movies staat.

Specificaties over de film Shazam ! Fury Of The Gods

Schermtype

Adam Brody

Genre

Avontuur

Kijkwijzer

16

Speelduur

124 minuten

Regisseur

David F. Sandberg

Gesproken taal

Duits | Engels | Frans | Italiaans

Ondertiteling

Duits voor doven en slechthorenden | Engels | Frans | Italiaans voor doven en slechthorenden | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film Shazam ! Fury Of The Gods

Billy Batson en zijn pleeggezinsbroers en -zussen hebben nu de ongelooflijke krachten van de goden. Maar het is niet gemakkelijk om tegelijkertijd gewone tieners en superhelden te zijn. Ze worden geconfronteerd met een nieuwe uitdaging wanneer de Dochters van Atlas naar de aarde komen. Deze drie oude goden zijn vastbesloten om hun gestolen magie terug te krijgen en ze zijn uit op wraak. In "Shazam! Fury of the Gods" moeten Billy - alias Shazam - en zijn familie vechten voor hun superkrachten, hun leven en zelfs het voortbestaan van hun wereld. Ze zullen alles op alles moeten zetten om de Dochters van Atlas te verslaan en hun geliefde aarde te beschermen. Deze spannende superheldenfilm zit boordevol actie, humor en emotionele momenten. Bereid je voor op een episch avontuur vol spectaculaire gevechten en onvergetelijke heldhaftige acties. "Shazam! Fury of the Gods" is een must-see voor alle fans van superheldenfilms en iedereen die houdt van een goed verhaal over moed, familie en het overwinnen van buitengewone uitdagingen. Mis deze fantastische film niet en laat je meeslepen in de magische wereld van Shazam!

Veelgestelde vragen over de film Shazam ! Fury Of The Gods

Adam Brody is de hoofdrolspeler in Shazam ! Fury Of The Gods. De volledige cast van Shazam ! Fury Of The Gods kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Shazam ! Fury Of The Gods is Avontuur.

De speelduur van de film Shazam ! Fury Of The Gods is 124 minuten.

Om te bekijken waar Shazam ! Fury Of The Gods te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Shazam ! Fury Of The Gods wordt afgespeeld in Duits | Engels | Frans | Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Duits voor doven en slechthorenden | Engels | Frans | Italiaans voor doven en slechthorenden | Nederlands. 

Shazam ! Fury Of The Gods is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je Shazam ! Fury Of The Gods in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Shazam ! Fury Of The Gods aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Shazam ! Fury Of The Gods heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Shazam ! Fury Of The Gods in blue ray te bekijken is.

David F. Sandberg is de regisseur van Shazam ! Fury Of The Gods.