1. avontuur
  2. Sherlock Holmes 1 2

Film Sherlock Holmes 1 2

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Sherlock Holmes 1 2. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Sherlock Holmes 1 2 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Sherlock Holmes 1 2 op imdb.nl. Misschien is Sherlock Holmes 1 2 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Sherlock Holmes 1 2 streamen online als je een Sherlock Holmes 1 2 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Sherlock Holmes 1 2 op 123movies staat.

Specificaties over de film Sherlock Holmes 1 2

Schermtype

Jared Harris

Genre

Avontuur

Kijkwijzer

12

Speelduur

246 minuten

Regisseur

Guy Ritchie

Gesproken taal

Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2021

Omschrijving van de film Sherlock Holmes 1 2

- Sherlock Holmes 1 2: Het spel kan beginnen. Beleef nu de meeslepende avonturen van 's werelds bekendste detective in een gloednieuwe en briljante uitvoering. Met de onweerstaanbare combinatie van Robert Downey Jr. en Jude Law als Sherlock Holmes en Dr. Watson, is deze film een ware sensatie voor liefhebbers van mysterie en actie. In deze scherpe remake krijgt Sherlock Holmes een frisse en gedurfde make-over. Hij is niet alleen een brutale held, maar ook een ongeëvenaard intellectueel. Regisseur Guy Ritchie weet de spanning op te voeren door de wereld opnieuw kennis te laten maken met deze meester-detective. Met zijn scherpe geest en onnavolgbare deductievaardigheden lost Sherlock Holmes de meest ingewikkelde zaken op, terwijl hij tegelijkertijd worstelt met zijn eigen demonen. Deze film neemt je mee op een adembenemende reis vol actie, mysterie en intrige. Met een meeslepend plot, verbluffende visuele effecten en onvergetelijke personages, is Sherlock Holmes 1 2 een absolute must-see voor fans van het genre. Bereid je voor op een spannend avontuur vol onverwachte wendingen en geniet van de briljante prestaties van Robert Downey Jr. en Jude Law. Verlies jezelf in de wereld van Sherlock Holmes en laat je verrassen door zijn ongeëvenaarde genialiteit.

Veelgestelde vragen over de film Sherlock Holmes 1 2

Jared Harris is de hoofdrolspeler in Sherlock Holmes 1 2. De volledige cast van Sherlock Holmes 1 2 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Sherlock Holmes 1 2 is Avontuur.

De speelduur van de film Sherlock Holmes 1 2 is 246 minuten.

Om te bekijken waar Sherlock Holmes 1 2 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Sherlock Holmes 1 2 wordt afgespeeld in Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Sherlock Holmes 1 2 is geproduceerd in 2021. Als de film recent is uitgebracht kun je Sherlock Holmes 1 2 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Sherlock Holmes 1 2 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Sherlock Holmes 1 2 heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Sherlock Holmes 1 2 in blue ray te bekijken is.

Guy Ritchie is de regisseur van Sherlock Holmes 1 2.