1. drama
  2. Showgirls

Film Showgirls

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Showgirls. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Showgirls weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Showgirls op imdb.nl. Misschien is Showgirls op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Showgirls streamen online als je een Showgirls torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Showgirls op 123movies staat.

Specificaties over de film Showgirls

Schermtype

Elizabeth Berkley

Genre

Drama

Kijkwijzer

16

Speelduur

00: minuten

Regisseur

Paul Verhoeven

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden

Geproduceerd in welk jaar

1995

Omschrijving van de film Showgirls

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over de film Showgirls

Elizabeth Berkley is de hoofdrolspeler in Showgirls. De volledige cast van Showgirls kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Showgirls is Drama.

De speelduur van de film Showgirls is 00: minuten.

Om te bekijken waar Showgirls te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Showgirls wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden. 

Showgirls is geproduceerd in 1995. Als de film recent is uitgebracht kun je Showgirls in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Showgirls aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Showgirls heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Showgirls in blue ray te bekijken is.

Paul Verhoeven is de regisseur van Showgirls.