1. animatie
  2. Soul

Film Soul

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Soul. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Soul weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Soul op imdb.nl. Misschien is Soul op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Soul streamen online als je een Soul torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Soul op 123movies staat.

Specificaties over de film Soul

Schermtype

Jamie Foxx

Genre

Animatie

Kijkwijzer

6

Speelduur

96 minuten

Regisseur

Pete Docter

Gesproken taal

Nederlands, Frans

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2020

Omschrijving van de film Soul

Wat maakt jou precies... JOU? In november brengt Pixar Animation Studios de nieuwe film "Soul" uit. Maak kennis met Joe Gardner, een gepassioneerde muziekleraar met de stem van Kenny B. Hij krijgt een unieke kans om op te treden in de beste jazzclub van de stad. Echter, door een ongelukkige val belandt hij niet in het drukke New York, maar in Het Grote Hiervoor - een mysterieuze plek waar nieuwe zielen hun unieke persoonlijkheid, eigenaardigheden en interesses krijgen voordat ze naar de aarde worden gestuurd. Vastbesloten om terug te keren naar zijn eigen leven, bundelt Joe zijn krachten met 22, een eigenzinnige ziel met de stem van Jacqueline Govaert. 22 begrijpt niet wat er zo geweldig zou zijn aan het menselijk leven en Joe neemt het op zich om haar de schoonheid van het leven te laten zien. Terwijl Joe wanhopig probeert om 22 te overtuigen, ontdekt hij ook de waarheid achter enkele belangrijke levensvragen. "Soul" is een betoverende en meeslepende film die je meeneemt op een reis door het onbekende. Ga mee op avontuur met Joe en 22 terwijl ze samen de betekenis van het leven ontdekken en de essentie van wat ons precies maakt... ONS. Laat je raken door de prachtige animaties en de inspirerende boodschap van deze buitengewone film. Mis deze unieke ervaring niet en kom meer te weten over de wonderen van het leven met "Soul".

Veelgestelde vragen over de film Soul

Jamie Foxx is de hoofdrolspeler in Soul. De volledige cast van Soul kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Soul is Animatie.

De speelduur van de film Soul is 96 minuten.

Om te bekijken waar Soul te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Soul wordt afgespeeld in Nederlands, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands. 

Soul is geproduceerd in 2020. Als de film recent is uitgebracht kun je Soul in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Soul aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Soul heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Soul in blue ray te bekijken is.

Pete Docter is de regisseur van Soul.