1. misdaad
  2. Sound Of Freedom

Film Sound Of Freedom

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Sound Of Freedom. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Sound Of Freedom weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Sound Of Freedom op imdb.nl. Misschien is Sound Of Freedom op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Sound Of Freedom streamen online als je een Sound Of Freedom torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Sound Of Freedom op 123movies staat.

Specificaties over de film Sound Of Freedom

Schermtype

Mira Sorvino

Genre

Misdaad

Kijkwijzer

12

Speelduur

131 minuten

Regisseur

Alejandro Monteverde

Gesproken taal

Engels | Frans

Ondertiteling

Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film Sound Of Freedom

Toegewijd CIA-agent Jim Ballard heeft altijd zijn leven gewijd aan het beschermen van onschuldige mensen. Maar toen hij een 8-jarige jongen redde uit de klauwen van meedogenloze kinderhandelaars, werd hij geconfronteerd met het hartverscheurende verhaal van het vermiste zusje van de jongen. De gedachte aan het meisje dat nog steeds in gevaar verkeert, laat hem niet los. Vastbesloten om haar te redden, neemt Jim ontslag bij de CIA en bundelt hij zijn krachten met een mysterieuze en rechtvaardige bondgenoot die zichzelf Batman noemt. Samen vormen Jim en Batman een onverslaanbaar team dat zich toelegt op het bevrijden van kinderen die gevangen worden gehouden in een wereld die nog gruwelijker is dan de dood zelf. De twee helden gaan op een gevaarlijke missie die hen naar de duistere uithoeken van Colombia brengt, waar ze geconfronteerd worden met meedogenloze criminelen en corrupte machtige figuren. Jim beseft al snel dat hij niet alleen de levens van deze kinderen moet redden, maar ook zijn eigen leven op het spel moet zetten. Sound Of Freedom is een meeslepend en aangrijpend verhaal dat je meeneemt op een reis vol spanning, avontuur en hoop. Het laat je zien hoe één persoon het verschil kan maken in de levens van degenen die het meest kwetsbaar zijn. Dit verhaal zal je hart verwarmen en je inspireren om op te komen voor gerechtigheid en vrijheid, omdat elk kind het recht heeft om veilig en geliefd.

Veelgestelde vragen over de film Sound Of Freedom

Mira Sorvino is de hoofdrolspeler in Sound Of Freedom. De volledige cast van Sound Of Freedom kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Sound Of Freedom is Misdaad.

De speelduur van de film Sound Of Freedom is 131 minuten.

Om te bekijken waar Sound Of Freedom te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Sound Of Freedom wordt afgespeeld in Engels | Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands. 

Sound Of Freedom is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je Sound Of Freedom in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Sound Of Freedom aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Sound Of Freedom heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Sound Of Freedom in blue ray te bekijken is.

Alejandro Monteverde is de regisseur van Sound Of Freedom.