1. kinderen familie
  2. Space Jam + Space Jam A New Legacy

Film Space Jam + Space Jam A New Legacy

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Space Jam + Space Jam A New Legacy. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Space Jam + Space Jam A New Legacy weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Space Jam + Space Jam A New Legacy op imdb.nl. Misschien is Space Jam + Space Jam A New Legacy op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Space Jam + Space Jam A New Legacy streamen online als je een Space Jam + Space Jam A New Legacy torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Space Jam + Space Jam A New Legacy op 123movies staat.

Specificaties over de film Space Jam + Space Jam A New Legacy

Schermtype

Don Cheadle

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

9

Speelduur

minuten

Regisseur

Malcolm D. Lee

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2021

Omschrijving van de film Space Jam + Space Jam A New Legacy

In Space Jam + Space Jam A New Legacy worden de avonturen van twee iconische basketbalsupersterren tot leven gebracht. In dit spannende vervolg worden de legendarische Michael Jordan en de hedendaagse held LeBron James samengebracht voor een onvergetelijke reis vol actie, humor en vriendschap. Het verhaal begint wanneer Bugs Bunny Michael Jordan overhaalt om een epische wedstrijd aan te gaan tegen een groep buitenaardse monsters. Maar dit keer neemt het avontuur een nieuwe wending wanneer LeBron James en zijn zoon gevangen worden genomen door een kwaadaardige kunstmatige intelligentie. Ze worden ondergedompeld in een digitale wereld waar ze moeten vechten voor hun vrijheid en tegelijkertijd de band tussen vader en zoon weten te redden. Deze film zit boordevol spectaculaire basketbalactie, geweldige animatie en onvergetelijke personages. Met adembenemende visuele effecten en een meeslepend verhaal is Space Jam + Space Jam A New Legacy een absolute must-see voor fans van zowel basketbal als animatiefilms. Bereid je voor op een episch avontuur dat je zal laten lachen, huilen en je hart sneller zal laten kloppen. Dus trek je sneakers aan en maak je klaar om meegevoerd te worden naar een buitenaardse wereld vol magie en vriendschap.

Veelgestelde vragen over de film Space Jam + Space Jam A New Legacy

Don Cheadle is de hoofdrolspeler in Space Jam + Space Jam A New Legacy. De volledige cast van Space Jam + Space Jam A New Legacy kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Space Jam + Space Jam A New Legacy is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Space Jam + Space Jam A New Legacy is minuten.

Om te bekijken waar Space Jam + Space Jam A New Legacy te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Space Jam + Space Jam A New Legacy wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Space Jam + Space Jam A New Legacy is geproduceerd in 2021. Als de film recent is uitgebracht kun je Space Jam + Space Jam A New Legacy in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Space Jam + Space Jam A New Legacy aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Space Jam + Space Jam A New Legacy heeft het volgende advies qua leeftijd: 9 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Space Jam + Space Jam A New Legacy in blue ray te bekijken is.

Malcolm D. Lee is de regisseur van Space Jam + Space Jam A New Legacy.