1. drama
  2. Spring, Summer, Fall, Winter…and Spring

Film Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring op imdb.nl. Misschien is Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring streamen online als je een Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring op 123movies staat.

Specificaties over de film Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring

Schermtype

Oh Young-su

Genre

Drama

Kijkwijzer

AL

Speelduur

103:00:00 minuten

Regisseur

Ki-duk Kim

Gesproken taal

Koreaans

Ondertiteling

Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2003

Omschrijving van de film Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring

Niemand kan ontsnappen aan de betovering van de seizoenen en hun eeuwige cyclus van geboorte, groei en verval. Zelfs niet de twee monniken die een afgelegen hut delen, drijvend op een vredig vijvertje te midden van majestueuze bergen. Terwijl de seizoenen zich ontvouwen, doordringt een intense kracht alle aspecten van hun levens en versterkt hun spirituele beleving, maar brengt ook tragiek met zich mee. Want zelfs deze monniken kunnen niet ontsnappen aan de verlangens, het lijden en de passie die ons allemaal in hun greep houden. Onder het wakende oog van de Oude Monnik ervaart de Jonge Monnik het verlies van zijn onschuld wanneer een onschuldig spel een gruwelijke wending neemt. Hij wordt geconfronteerd met het ontwaken van liefde wanneer een mysterieuze vrouw hun beschermde leven binnendringt. Hij voelt de verwoestende kracht van jaloezie en obsessie, de prijs van verlossing en de verlichting van ervaring. Net zoals de seizoenen voortdurend in verandering zijn, zal het afgelegen hutje voor altijd een thuis zijn voor de ziel, zwevend tussen het heden en de eeuwigheid. Met "Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring" ervaar je een meeslepende en diepgaande reis door de seizoenen van het leven. Deze film neemt je mee naar een wereld van schoonheid, wijsheid en menselijkheid, waarin de kracht van de natuur en de menselijke erv.

Veelgestelde vragen over de film Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring

Oh Young-su is de hoofdrolspeler in Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring. De volledige cast van Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring is Drama.

De speelduur van de film Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring is 103:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring wordt afgespeeld in Koreaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands. 

Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring is geproduceerd in 2003. Als de film recent is uitgebracht kun je Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring in blue ray te bekijken is.

Ki-duk Kim is de regisseur van Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring.