1. sciencefiction
  2. Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker

Film Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker op imdb.nl. Misschien is Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker streamen online als je een Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker op 123movies staat.

Specificaties over de film Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker

Schermtype

Carrie Fisher

Genre

Sciencefiction

Kijkwijzer

12

Speelduur

140 minuten

Regisseur

J.J. Abrams

Gesproken taal

Frans, Pools

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2019

Omschrijving van de film Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker

In Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker, duiken we opnieuw in de betoverende wereld van Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams. Deze keer worden de kijkers meegenomen op een spannende en adembenemende reis naar een galaxy far, far away. The Rise of Skywalker belooft een episch slot van de baanbrekende Skywalker-saga te zijn, waar nieuwe legendes geboren worden en de ultieme strijd voor vrijheid begint. De film neemt ons mee naar een tijd waarin de Jedi en de Sith hun eeuwenoude rivaliteit voortzetten. Terwijl de duistere krachten zich verzamelen en het sterrenstelsel in gevaar brengen, komt een nieuwe held naar voren. Deze jonge, moedige strijder zal de krachten bundelen met oude bekenden, zoals Rey, Finn en Poe Dameron, om de balans in het universum te herstellen. Verwacht een adembenemende mix van actie, avontuur en emotionele momenten. The Rise of Skywalker zal je meeslepen in een wereld vol intergalactische gevechten, bijzondere wezens en onvergetelijke personages. Met zijn verbluffende visuele effecten en meeslepende verhaallijn, zal deze film je hart sneller doen kloppen en je verbeelding prikkelen. Bereid je voor op het ultieme slotstuk waarin de laatste strijd voor vrijheid zal plaatsvinden en nieuwe legendes zullen opstaan.

Veelgestelde vragen over de film Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker

Carrie Fisher is de hoofdrolspeler in Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker. De volledige cast van Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker is Sciencefiction.

De speelduur van de film Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker is 140 minuten.

Om te bekijken waar Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker wordt afgespeeld in Frans, Pools en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker is geproduceerd in 2019. Als de film recent is uitgebracht kun je Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker in blue ray te bekijken is.

J.J. Abrams is de regisseur van Star Wars Episode 9 The Rise Of Skywalker.