1. kinderen familie
  2. Strange World

Film Strange World

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Strange World. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Strange World weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Strange World op imdb.nl. Misschien is Strange World op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Strange World streamen online als je een Strange World torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Strange World op 123movies staat.

Specificaties over de film Strange World

Schermtype

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

6

Speelduur

98 minuten

Regisseur

Don Hall

Gesproken taal

Engels | Frans | Nederlands | Vlaams

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2022

Omschrijving van de film Strange World

Reis mee naar een vreemde wereld vol avontuur en mysterie met de nieuwe animatiefilm Strange World van Walt Disney Animation Studios. Betreed een betoverend landschap waar gevaar op de loer ligt en waar de legendarische Clades-familie hun ultieme missie dreigt te riskeren door onderlinge meningsverschillen. Deze adembenemende film is geregisseerd door niemand minder dan Don Hall, bekend van zijn Oscar-winnende meesterwerken Big Hero 6 en Raya and the Last Dragon, en Qui Nguyen, medeschrijver van Raya and the Last Dragon. De film is geproduceerd door niemand minder dan Roy Conli, die eerder al succesvol was met zijn Oscar-winnende films Big Hero 6 en Tangled. Strange World neemt je mee op een onvergetelijke reis vol spanning en emotie. Ontdek samen met de Clades-familie de geheimen van dit mysterieuze landschap en beleef de meest fantastische avonturen. Laat je betoveren door de prachtige animaties en de meeslepende muziek. Deze film belooft een ware visuele en emotionele traktatie te worden voor jong en oud. Dompel jezelf onder in Strange World en laat je meeslepen door het adembenemende verhaal en de betoverende wereld die Walt Disney Animation Studios heeft gecreëerd. Mis deze unieke filmervaring niet en beleef samen met de Clades-familie een avontuur dat je nog lang zal bijblijven. Bereid je voor op een reis vol spanning, magie en ontdekkingen in Strange World!

Veelgestelde vragen over de film Strange World

is de hoofdrolspeler in Strange World. De volledige cast van Strange World kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Strange World is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Strange World is 98 minuten.

Om te bekijken waar Strange World te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Strange World wordt afgespeeld in Engels | Frans | Nederlands | Vlaams en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Strange World is geproduceerd in 2022. Als de film recent is uitgebracht kun je Strange World in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Strange World aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Strange World heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Strange World in blue ray te bekijken is.

Don Hall is de regisseur van Strange World.