1. drama
  2. Supernova

Film Supernova

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Supernova. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Supernova weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Supernova op imdb.nl. Misschien is Supernova op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Supernova streamen online als je een Supernova torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Supernova op 123movies staat.

Specificaties over de film Supernova

Schermtype

Colin Firth

Genre

Drama

Kijkwijzer

AL

Speelduur

90 minuten

Regisseur

Harry Macqueen

Gesproken taal

Engels | Frans

Ondertiteling

Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2021

Omschrijving van de film Supernova

Sam en Tusker, een koppel dat al twee decennia samen is, gaan op avontuur met hun gloednieuwe camper, de Supernova. Deze camper is hun trouwe metgezel tijdens hun reis door het prachtige landschap van Engeland. Ze bezoeken niet alleen adembenemende plekken, maar ook belangrijke locaties uit hun gedeelde verleden. De Supernova biedt Sam en Tusker de vrijheid om te gaan en staan waar ze willen. Het is hun eigen kleine paradijs op wielen, compleet met alle gemakken van thuis. Met een comfortabel bed, een compacte keuken en een gezellige eethoek, biedt deze camper alles wat ze nodig hebben voor een comfortabele reis. Maar deze reis is meer dan alleen een avontuurlijke roadtrip. Tusker's dementie heeft een verwoestend effect op zijn geheugen en de toekomst is onzeker. Sam en Tusker beseffen dat de tijd die ze samen hebben kostbaar is geworden. De Supernova is niet alleen een camper, maar ook een baken van hoop en liefde. Het symboliseert de kracht van hun relatie en herinnert hen eraan om elk moment te koesteren en te genieten van het hier en nu.

Veelgestelde vragen over de film Supernova

Colin Firth is de hoofdrolspeler in Supernova. De volledige cast van Supernova kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Supernova is Drama.

De speelduur van de film Supernova is 90 minuten.

Om te bekijken waar Supernova te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Supernova wordt afgespeeld in Engels | Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands. 

Supernova is geproduceerd in 2021. Als de film recent is uitgebracht kun je Supernova in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Supernova aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Supernova heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Supernova in blue ray te bekijken is.

Harry Macqueen is de regisseur van Supernova.